Haberler

Zuhal Olcay'ın Eski Eşleri Selçuk Yöntem ile Haluk Bilginer Yılbaşında Beraber Eğlendi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Zuhal Olcay'ın ilk eşi Selçuk Yöntem ile üçüncü eşi Haluk Bilginer yılbaşını birlikte kutladı. Eski eşlerin bir araya gelmesi herkeste şaşkınlık yarattı.

Aşkın Nur Yengi, Kıbrıs-Girne'deki Rocks Otel'de sahneye çıktı. Kendisini dinleyenler arasında 2012'de boşandığı, kızının babası Haluk Bilginer de vardı. Haluk Bilginer'e Selçuk Yöntem eşlik etti. İki isim de Zuhal Olcay ile evlenmişti.

ESKİ EŞLER BİR ARADA

Yeni yıla birlikte giren Haluk Bilginer ile Selçuk Yöntem'in samimiyeti dikkat çekti. Selçuk Yöntem, Zuhal Olcay ile 1976'da evlenip 3.5 yıl sonra boşandı. Haluk Bilginer ile Zuhal Olcay'ın evliliği 13 yıl sürdü, 2004'te bitti.





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aşkın Nur Yengi Haluk Bilginer Selçuk Yöntem Zuhal Olcay Magazin Haberler

500

Yorumlar (32)

TOPRAK:

arap kendine 4 tane kadın alırken iyi mezhep genişliği yok bu adamlar aynı karede çıkınca boynuzlu dimi. Bu adamlar sizin gibi cahil insanları 10 la çarpar 4 e böler. !

14
16
yanıtYanıtla
adanalı:

sen de karından boşan senden sonra evlendiği adamla eğlen böl çarp. . . ahlaklı insanlar cahilse sen zır cahilsin ahmak. .

yanıt3
yanıt3
KEÇi BOYNUZU:

SADECE İĞRENÇÇ , BENİM ŞAHSEN MİDEMİ BULANDIRIYOR BU TÜR HABERLER , BIRAKIN KENDİ ÇÖPLÜKLERİNDE ÇÜRÜYÜP GİTSİNLER

13
14
yanıtYanıtla
zigmo:

Adamlar don lastiği kadar esnek ve gevşekler :)

18
9
yanıtYanıtla
wer:

medeni onlar.

12
8
yanıtYanıtla
sait:

bencede

yanıt6
yanıt3
ANTİYOBAZ:

bir adam 4 karısıyla aynı anda gezse DİNİ BÜTÜN oluyor. eski kocalar konuşursa gevşek, boynuzlu. kadın aynı anda idare etmemişki adamları. ne bu yobazlık

10
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

EEE NE VAR BUNDA . . .

11
5
yanıtYanıtla
bunlar okullu dostlar:

Bize tuhaf gelebilir ama; Bunlar okul arkadaşları bir sınıf düşünün ünlüler geçidi Zuhal Olcay, Selçuk Yöntem, Haluk Bilginer, Mehmet Ali Erbil, İlyas Salman, Tarık Ünlüoğlu, Derya Baykal, Melek Baykal (ben bu kadarını biliyorum) hocaları Cihan Ünal. şimdi bu dönemden normal bir hareket beklemek yanlış olur. Dünya görüşler farklı bizim için tapu gördüğümüz değerler, onların dostluklarından daha değerli değil. . . Sanırım :) ayarlarını bozan bozan Mehmet Ali Erbil olmuş, diğerleri de ayak uydurmuş.

16
0
yanıtYanıtla
MKODAK:

TAPU DERKEN?

yanıt2
yanıt2
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title