Haberler

Zikir videosu ortaya çıkan Necati Şaşmaz'ın daha önceki görüntüleri gündem oldu

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın eski eşi Negahan Kaşıkçı, dava dosyasına ünlü oyuncunun zikir görüntülerini de ekledi. Görüntülerin ortaya çıkması sonrası Şaşmaz'ın daha önce Kadiri Tarikatı'nda çekilen görüntüleri de yeniden gündem oldu.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, bugünkü yazısında Necati Şaşmaz'ın babası Abdülkadir Şaşmaz'ın Harput merkezli Kadiri tarikatının şeyhi olduğuna dikkati çekerek Nagehan Kaşıkçı'nın açtığı boşanma davasının detaylarını paylaştı.

"Eski eşi Kaşıkçı'nın iddiasına göre Necati Şaşmaz, kendisini mehdi görüyor" diyen Saymaz, "Bugün sekiz yaşında olan oğulları A.N. tarikatın gelecekteki lideri kabul ediliyor. Yaşlı müritler A.N.'ye 'Ağabey' diye sesleniyor, çocuğun elini öpüyor" diye yazdı. Bu zikirlerden birinin de görüntüsünün dava dosyasına sunulduğuna dikkati çeken Saymaz, söz konusu videoda, aralarında eşi Necati Şaşmaz'ın da olduğu müritlerin halka halinde zikir çektiği ve halkanın ortasında dede Abdülkadir Şaşmaz ile torunu A.N.'nin olduğunu aktardı.

ESKİ GÖRÜNTÜLERİ YENİDEN GÜNDEMDE

Gündeme bomba gibi düşen görüntüler sonrası Necati Şaşmaz'ın daha önce Kadiri Tarikatı'nda çekilen görüntüleri de yeniden gündem oldu.

İşte Şaşmaz'ın o görüntüleri;

Zikir görüntüleri çıkan Necati Şaşmaz'ın daha önceki görüntüleri gündem oldu

Zikir görüntüleri çıkan Necati Şaşmaz'ın daha önceki görüntüleri gündem oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Necati Şaşmaz Haberler

500

Yorumlar (4)

haksız mıyım:

SAĞLIKSIZ BU İNSANLAR. ZİKİR, ALLAHI ANMAKTIR. ONUN DA EN GÜZEL ŞEKLİ NAMAZDIR. TESBİHTİR. ŞOV DEĞİLDİR. BUNLARIN Kİ BAŞKA BİŞEY DEĞİL. AYRICA İSLAM' DA ASSSSSLAAAA BU TİP TOPLU ZİKİR YOK. namaz var sadece cemaatle yapılan. geriye kalan biresysel olur.

88
93
yanıtYanıtla
Yasin Bozkurt:

Bu ülkede sosyal medya da kendini sergileyenler yapmadıkları pislik kalmıyor .bu adam Allah'ı zikretmis suçu bu lincleyin sözde müslüman ülke yiz

114
32
yanıtYanıtla
Fatih Tan:

Saçmalamayın, zikir Türk tarihinde Selçuklu döneminden bu yana kadar var. Zikretmenin nesi yanlış. Adamlar imana geliyor işte.

7
9
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Bu bayan evlenmeden önce at gözlüğü takmış eleyip düşünmeden evlenmiş ! toplumumuz da bir delikanlı için bir kız istendiğinde kızın ailesi köyde yaşayan bir aile olsa bile o delikanlı için oldukça bir zaman araştırma yapıyor kimdir nasıl biridir içer mi serserimi diye kızlarını hemen verdik size demiyor ? sizin şimdi ağlayıp sızlamanız şikayet etmeniz de nedir ? Necati'nin yaptığı öyle aman aman çok da kötü sayılacak bir şey değil Babasının yolundan gidiyor !

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title