Haberler

Şeyma Subaşı'nın 'Yuva yıktın mı?' sorusuna verdiği yanıta Zeynep Yılmaz'dan imalı gönderme

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, katıldığı bir programda "Yuva yıktın mı?" sorusuna verdiği cevapla gündem olan Şeyma Subaşı'na, Dostoyevski'nin Budala kitabından bir alıntıyı paylaşarak imalı bir göndermede bulundu.

Son günlerde yaptığı açıklamalarda dikkat çeken Şeyma Subaşı, Ali Eyüboğlu ve İlker Buharalı'nın sunduğu Magazin Noteri programında, hakkında merak edilenleri açıkladı. Merak edilen tüm soruları açık yüreklilikle cevaplayan Subaşı, yıllardır gündemden düşmeyen "Yuva yıktı mı" sorusuna da verdiği cevapla dikkat çekti.

"ÇOK SAĞLAM BİR YUVA YA O"

Programda "Şeyma-Acun ilişkisi başladığında evlilik bitmiş miydi?" sorusu üzerine Subaşı, "Kimse kimsenin yuvasını yıkamaz arkadaşlar. Geçin ne olursun. Çok sağlam bir yuva ya o" diyerek cevap verdi. Sunucunun "Seninkini birisi yıktı mı?" sorusu karşısında ise Subaşı "Hayır kimse yıkamaz" sözleriyle evliliğinin bitmesinde üçüncü kişi olmadığını vurguladı.

ZEYNEP YILMAZ'DAN İMALI PAYLAŞIM

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Şeyma Subaşı'nın açıklamaları sonrası imalı bir göndermede bulundu. Zeynep Yılmaz, Instagram hesabının hikayeler kısmından Dostoyevski'nin Budala kitabından, "Bu devir sıradan insanın en parlak zamanı; duygusuzluğun, bilgisizliğin, tembelliğin, yeteneksizliğin, hazıra konmak isteyen bir kuşağın devridir" alıntısını paylaşarak Şeyma Subaşı'na göndermede bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Yılmaz Ali Eyüboğlu Şeyma Subaşı Subaşı Magazin Haberler

500

Yorumlar (36)

Melike:

maşallah zeynep hanım asaletini hiç bozmadı acun karısına geri dönmeli

28
3
yanıtYanıtla
LİMAN:

BENCE DE KATILIYORUM SİZE

yanıt9
yanıt3
KURT BEY:

Acur dönmek istese ne olur, kadının gururu ne olacak, sende kadınsın, eşin seni aldatsa tekrar bana dön diye bekler misin

yanıt18
yanıt0
?:

HELAL SANA ASİL KADIN. DAHA GÜZEL Bİ CEVAP OLAMAZDI ŞEYMAYA

31
0
yanıtYanıtla
Azraels:

Cuk oturmuş

19
0
yanıtYanıtla
BUAHLAKSIZLARADERHALCEZA:

SENIN GIBI AHLAKSIZLARDAN BIKTIM SEYMA YETER GIT

18
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

2019 yılının en berbat, kişiliksiz, terbiyesiz, utanılacak, kimlikte sözde anne olan tek ünlü Şeyma''dır.

16
0
yanıtYanıtla
BALGIBI:

Bal gibide yiktin

16
0
yanıtYanıtla
Balcı memo:

BAL BAL MİS MİS

yanıt1
yanıt0
YESSSSSSSS:

Bu devir sıradan insanın en parlak zamanı; duygusuzluğun, bilgisizliğin, tembelliğin, yeteneksizliğin, hazıra konmak isteyen bir kuşağın devridir. . . . . . TAM İSABETTTTTTTTTTTT

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title