Haberler

Zeliha Sunal... ATIK MALZEME POŞETLERDEN GELİNLİK!

Güncelleme:

Atıksız yaşama dikkat çekmeye devam eden Çevre Aktivisti Sanatçı Zeliha Sunal, gerçekleşen sergide poşetlerden hazırladığı gelinlik, görenleri hayran bıraktı.

Şarkıları ve muhteşem sahne şovunun yanı sıra kendini geri dönüşüm çalışmalarına adayan ünlü sanatçı Zeliha Sunal, Türkiye'nin en önemli atık yönetim kurultayı Türkay'da, Exitcom'un katkılarıyla gerçekleştirdiği etkinlikteki, "Bir ileri dönüşüm sergisi" dikkat çekti.

Zeliha Sunal'ın geri dönüşüm malzemelerinden hazırladığı 8 kıyafeti görenler, hayran kaldı. Usta sanatçı, kağıt, metal, plastik ve tekstil atıklarından hammadde dönüşen malzemelerden oluşturduğu kıyafetlerle, geri dönüşüme öneminin altını çizmeye devam ediyor.

zeliha-posetsergi.jpg

Geri dönüştürülemeyen poşetlere dikkat çekmek üzere hazırladığı gelinlik, serginin en dikkat çeken kıyafeti oldu. Zeliha Sunal "Günde kişi başı 1,5 kg, yılda Türkiye olarak 37 milyon ton çöp üretiyoruz.

Bunun sadece yüzde onu geri dönüşebiliyor. Plastik, metal ve kağıt gibi değerli atıklar hammadde olarak geri dönüştürülmesi çok değerli, gelecek kuşağa yeşil temiz bir doğaya bırakmalıyız.

zeliha-posetsergi1.jpgzeliha-posetsergi2.jpg

Dünyamıza sahip çıkmak, doğayı korumak her birimizin bir görevi olduğunu düşünüyorum. Atıklarımıza sahip çıkalım ve onları yeniden dönüştürelim." dedi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Zeliha Sunal Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title