Haberler

Zehra'nın Sevgilisi Helin Avşar'ın Yüzünden Hapse Girebilir!

Güncelleme:

Helin Avşar'ın alkollü kullandığı araçta bulunan Sercan Yaşar, aracı kendisinin kullandığını öne sürdü. Savcı da her ikisinin 2 yıldan 6 yıla kadar hapsini istedi.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, 31 Mayıs gecesi yanında 17 yaşındaki yeğeni Zehra Çilingiroğlu'nun sevgilisi olduğu öne sürülen Sercan Yaşar bulunduğu sırada Kuruçeşme'de trafik ekipleri tarafından durduruldu.

GERÇEK DIŞI İFADE VERMİŞ

2.04 promil alkollü çıkan Avşar karakolda aracı Sercan Yaşar'ın kullandığını öne sürdü. Yaşar da bunu doğruladı. Savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Aracı Helin Avşar'ın kullandığı, Sercan Yaşar'ın ise gerçek dışı ifade verdiği saptandı.

HAPİSLERİ İSTENİYOR

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca Helin Avşar hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yolcu koltuğunda oturduğu kesinleşen Sercan Yaşar hakkında ise "suç üstlenme" suçu kapsamında 2 yıla kadar hapis cezası istendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zehra Çilingiroğlu Helin Avşar Hülya Avşar Kuruçeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (26)

YYY:

REZİLLİK DİZ BOYU. ANASINA BAK KIZINI AL

38
1
yanıtYanıtla
HAYDAAMobil-IOS:

Hayat zengine güzel

25
1
yanıtYanıtla
seyirci:

birşey olmaz para karşılığında geri çıkarırlar

22
0
yanıtYanıtla
33 merve:

sahtekarlık dız boyu . . devletın memuruna yalan konusuyolar

19
1
yanıtYanıtla
:

Zehra daha kaç yaşında ki sevgili alemlerine dalmış. Yazık

16
3
yanıtYanıtla
ın....:

beter olun

15
2
yanıtYanıtla
RelaxMobil-IOS:

Merak ettik şimdila. Adam gibi dogruyu söyleyin. Hanginiz sürdü. Yoksa kimse sürmedimi

14
2
yanıtYanıtla
?:

arkadaşım bu ülkede bir ünlü hülya avşar mı ya bu kız hergün gazetelerde . . . başka ünlülerin çocukları yokmu ?

15
0
yanıtYanıtla
böööööööööööööööööööööğ:

bu adam 17 yaşındaki kızın sevgilisimi ???????????????

12
0
yanıtYanıtla
ahmet:

kıza bak la büyüdüde sevgili bile yapmış ne genişlik be

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title