Haberler

Yüzüğü Sevgilim Tasarlamazsa Olmaz!

Hollywood yıldızları için, nişan yüzüklerinin kaç kırat ya da kaç dolar olduğunun pek bir önemi yok! Onlar için mühim olan sevgililerinin kendileri için....

JENNIFER ANISTON

Justin Theroux, Jennifer Aniston'a 8 kıratlık bir yüzükle evlenme teklif etti. Aniston, yüzüğün Theroux tarafından tasarlandığını söyledi.

KEIRA KNIGHTLEY

Müzisyen James Righton, Keira Knightley'ye 2 kıratlık bir yüzükle evlenme teklif etti. 40 bin dolarlık yüzüğü Righton tasarladı.

ANGELINA JOLIE

Nişan yüzüklerinin en çok merak edilenlerinden biri Brad Pitt'in Angelina Jolie'ye verdiğiydi. Brad Pitt, yüzüğü Robert Procop ile birlikte tasarladı. Pitt bir yıl boyunca yüzükte kullanacağı taşları beklemiş.

KATE HUDSON

Ünlü oyuncu Kate Hudson'a sevgilisi Matthew Bellamy, 200 bin dolarlık bir yüzükle evlenme teklif etti. Yüzüğü Bellamy tasarladı.

KELLY CLARKSON

Kelly Clarkson, geçtiğimiz hafta uzatmalı sevgilisi Brandon Blackstock'tan evlilik teklifi aldı. Clarkson Twitter'da "Brandon yüzüğü Johnathon Arndt ile beraber tasarlamış! Yüzüğüm sarı ve beyaz pırlanta!" diye yazdı!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Jennifer Aniston Justin Theroux Brad Pitt Hollywood Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title