Haberler

Yıllardır komada olan Kenan Işık'tan müjdeli haber geldi

Güncelleme:

2014 yılında geçirdiği rahatsızlık sonrası yıllarca yoğun bakımda ve bilinci kapalı şekilde tedavi gören Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında sevindirici gelişmeler yaşandı.

Yıllardır tedavisine gözlerden uzak devam edilen Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, sunucunun sağlık durumu hakkında çok kritik bir gelişmenin olduğunu ve olumlu yönde değişimlerin başladığını söyledi.

"GÖZLERİYLE İLETİŞİM KURMAYA BAŞLADI"

Müjdeli haberi Sabah'taki köşesinde duyuran Yüksel Altuğ, şunları söyledi: "Uzun süredir koma halinde tedavi gören usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık'tan müjdeli haber var. Benim de Ergun Uyar'ın sosyal medya paylaşımıyla haberim oldu. Müjdeyi, Işık'ın vefalı eşi Beril Hanım vermiş.

Demiş ki: 'Kenan Bey söylenenleri duyuyor. Gözleri ile konuşuyor. fakat tepki veremiyor henüz. Yoğun bir biçimde fizyoterapi ve ergoterapi tedavisi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakileri takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde bazen tüm gün oturuyor. Vücudunu artık bütünüyle kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu.'"

Yıllardır komada olan Kenan Işık'tan müjdeli haber geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yüksel Altuğ Kenan Işık Haberler

500

Yorumlar (69)

cosmos:

Allaha iman edecek mi bakalım

2
61
yanıtYanıtla
Bedirhan Gökçe:

Önce sen iman et....Başkaları sonraya kalsın..

yanıt15
yanıt1
Seko SEKOLETTİ:

Bunu sorgulamak sana mı kaldı?

yanıt30
yanıt2
Gazneli mahmut:

Sanane imansız

yanıt15
yanıt0
trenci:

ulan etmese bu zamana kadar gelebilir miydi senin gibileri yapmak lazım anca o zaman akıllanırınız sen kimsin de hesap soruyorsun hem idiot

yanıt9
yanıt1
hikmet yüksel:

kardeş bu gerçekten çok ağır bi itham kendisinin ağzından ve dilinden bu biliniyormu veya siz birebir duydunuzmu yarın mahkemeyi kübrada sende VEBAL altında kalmıyasın sonra ALLAH hepimizi son nefesimizde yanına AMENTÜ üzere alsın (iman üzere) amin ????

yanıt8
yanıt1
sivri:

senin gibileri yapmak lazım anca o zaman düzelirsiniz

yanıt7
yanıt1
KENAN KOMUTAN:

onun iman edip etmemesi, ananın çocuğundan kaçacağı söylenen günde sana bir faydası olacak mı?

yanıt8
yanıt1
PAŞALI:

COSMOS 3 dakika adam ol desem 3 dakikanın dolması için saatine bakarsın.

yanıt8
yanıt1
Murat:

Geçmiş olsun. Zaman nasıl göreceli değil mi! 6 sene önce şuur kayboluyor. Biz saniye saniye 6 sene geçti hissi ile yaşarken bir başkası için 6 yıl önceki uykuya yatış ve uyanış arası 6 saniye gibi hissediliyor. İşte Ahirette uyanma da böyle olacak. Bir an gibi. Mesela düşünelim; bir insan 70 yıl komada kalıp uyandığında ''ben biraz önce yere düşüp kafamı çarptım'' der ama 70 yıl geçer. . . .

28
6
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title