Haberler

Mahsun Kırmızıgül, nostaljik paylaşım yaptı, ünlü isimleri görenler tanıyamadı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Instagram hesabından yıllar önce Demet Akalın, Özcan Deniz, Hülya Avşar ve Nalan gibi isimlerle çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı. Sanatçının "Olay fotoğraf" notuyla paylaştığı pozdaki ünlüleri görenler tanımakta güçlük çekti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken isimlerden olan ünlü sinemacı ve türkücü Mahsun Kırmızıgül, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Birçok ünlü ismin olduğu fotoğraf karesini paylaşan Kırmızıgül, meslektaşları hakkında eleştiri yapmadan da duramadı.

"HÜLYA HANIM AĞA, DEMET'İN EN GARİBAN DÖNEMLERİ"

Özcan Deniz, Hülya Avşar, Demet Akalın, Nalan'ın da yer aldığı ve yıllar önce çekilen fotoğrafı Instagram'dan paylaşan şarkıcı, "Olay fotoğraf. Bu ceket, giydiğim kırmızı ceketten sonra en göz alıcı ceketim. Şu asalete bakın. Juventus forması mı? Perde mi? Beşiktaş forması mı? Zebra mı? Bende bilmiyorum. Bildiğim tek şey var. Bunu diken modacı bu ceket çok konuşulacak demişti. Adam haklı çıktı. Hülya Avşar, Al Pacino'nun yerli versiyonu hanıma ağa sanki. Özcan boynundaki fular ile benden beter. Demet Akalın'ın en gariban olduğu dönemler. Bu kadro ile İzmir Göl gazinosunda bir sezon beraber sahneye çıktık. İnanın sahneye çıkmayı, müzik yapmayı özledim" diyerek herkesi ifşa etti.

Yıllar önce çekilen fotoğrafı paylaşan Mahsun Kırmızıgül, ünlüleri ifşa etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mahsun Kırmızıgül Demet Akalın Al Pacino Haberler

500

Yorumlar (12)

vd:

şimdi de pek farklı değilsiniz

32
3
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Erkek ve dişi maholar bir arada

29
4
yanıtYanıtla
ÇUKUROVA TOPRAKLARI:

Kareye baktığım zaman giyim kuşamınız değil, yıllardır sanat adı altında milyonlar kazanıp ülkeye faydası dokunmayan insan topluluğu görüyorum.

9
0
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Ünlü olanda olmayanda değişir gayet normal . . . . . . .

3
0
yanıtYanıtla
castiell:

videodaki yabancı şarkıyı bilen var mı ?

2
0
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

CASTİELL Yabancı:. . şarkının adı Ashlann grubun aldı The Liefted Feat . . .

yanıt0
yanıt0
castiell:

teşekkür ederim

yanıt1
yanıt0
ADINI YAZ Y:

Rica ederim. bir şey değil

yanıt0
yanıt0
DAHASI DA OLACAK....:

Gölgelik olan bu hayatın geçici olduğunu ve kuralsız ve sürekli kazanma hırsıyla yaşamanın ne kadar yanlış olduğunu, yıllar daha da fazla geçip mezar zamanı yaklaştığında daha iyi anlayacaklar ve o zaman da kimse kendini tanıyamayacak. . .

1
0
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Demet Akalın hala en çirkini.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title