Haberler

Yeşim Salkım, "Hakan Uzan'dan neden çocuk yapmadın" sorusu üzerine yaşadığı acıyı anlattı

Güncelleme:

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan Yeşim Salkım, eski eşi Hakan Uzan'la yaşadığı sorunları unuttuğunu ve onu affettiğini söyledi. Salkım, Uzan ile çocuk sahibi olmak istediklerini ancak hastalığından dolayı iki kere bebek düşürdüğünü anlattı.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane'nin bu haftaki konuğu başarılı oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım oldu. Hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Salkım, eski eşi Hakan Uzan'la ilgili de konuştu.

"İÇİMDE YARA OLAN BİRKAÇ İNSAN VAR"

3 ay önce kaybettiği babasının ardından kimseyle küs ölmek istemediğini söyleyen Yeşim Salkım, "Hayat pamuk ipliğine bağlı. Birbirimizi kıracak ya da küsecek kadar uzun olmadığını gördüm. Hiç kimseye küs ölmek istemiyorum. Görüşmeyi seçmediğim insanlar olacaktır. Aynı masada oturmayı tercih etmediğim insanlar olacaktır ama içimde affedip onu evrene emanet ettiğim insanlar var artık. Bu kişilerin isimlerini vermek istemiyorum. İçimde yara olan birkaç insan var tabi ki de bunlarla da görüşmemeyi düşünüyorum. Bu konuda kimsenin aklına Gülben Ergen gelmesin" dedi.

Yeşim Salkım, 'Hakan Uzan'dan neden çocuk yapmadın' sorusu üzerine yaşadığı acıyı anlattı

"HAKAN UZAN'I AFFETTİM AMA GÖRÜŞMEYİ TERCİH ETMEM"

Yeşim Salkım, Gökay Kalaycıoğlu'nun "Hakan Uzan'ı affettin mi?" sorusu üzerine sözlerine şöyle devam etti: "Tabi ki affettim. Ben hayatımdaki herkesi affettim. Uzan'la görüşmeyi tercih etmem. Gördüğüm zaman iyi olmasını dileyeceğim, gözünün içine bakarak iyi ol, çok kısa ömrümüz var diyeceğim. Hayatıma giren olumlu ya da olumsuz herkesi affettim."

Yeşim Salkım, 'Hakan Uzan'dan neden çocuk yapmadın' sorusu üzerine yaşadığı acıyı anlattı

"HASTALIĞIMDAN DOLAYI İKİ KERE BEBEK DÜŞÜRDÜM"

Hakan Uzan'la evliliğinden neden çocuk yapmadığını da açıklayan Yeşim Salkım, "Nasip değilmiş. İkimizde çok çocuk istedik. Aramızdaki aşk çok büyüktü. Evliliğimizde 6 sene sürdü. Benim Akdeniz Anemisi hastalığım var ve o dönemde hastalığımı çok yoğun yaşıyordum. İki kere hamile kaldım ama bebekler öldü. Yukarıdaki istemeyince kuş uçmuyor. 40 yaşını bitirdiğimde Ada'ya hamile kaldım ve rahimde 5 aylık bebek kadar tümör varken hamileydim" şeklinde konuştu.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yeşim Salkım Hakan Uzan Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title