Haberler

Şarkıcı Yeşim Salkım'dan Hakan Uzan itirafı: Beni eşya gibi görüyordu

Güncelleme:

YouTube'da yayınlanan programda yaşadığı zor günleri anlatan Yeşim Salkım, Hakan Uzan'la evliliğinden bahsederken "Evlendiğim gün 'Ben ne yaptım' dedim. Ben onun gözünde bir eşyaydım" dedi.

Son günlerde fenomen Murat Övüç'le olan tartışmasıyla gündemden düşmeyen Yeşim Salkım, YouTube'da yayınlanan Katarsis X-tra programına konuk oldu. Aile yaşantısından ve biten evliliğinden bahseden Salkım, samimi açıklamalarda bulundu.

"BEN HAKAN'IN GÖZÜNDE BİR EŞYAYDIM"

İkinci evliliğini yaptığı Hakan Uzan'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeşim Salkım,"Evlendiğim gün 'Ben ne yaptım' dedim. Ben onun gözünde bir eşyaydım. Evlenmiştik ve bitmişti. Her evliliğimin sonunda özgürlüğümü seçtim. İhanet tanıdığım bir histi. Benim ailem de böyle yıkıldı. Kaç yaşınızda olursanız olun, eğer geçmişinizdeki yaralar kapanmamışsa çok derin izler bırakıyor. O yüzden ben de bunlardan ne kadar kaçtıysam hep yakalandım. Dedim ki bunun devamı gelecek ve burada bitecek" dedi.

Yeşim Salkım'dan Hakan Uzan itirafı: Beni eşya gibi görüyordu

"İLK HAYAL KIRIKLIĞIMI BABAMLA YAŞADIM"

Hayatta ilk hayal kırıklığını babası ile yaşadığını fakat ona kızgın ve kırgın olmadığını, hala babasını çok sevdiğini söyleyen sanatçı, "Babamla geçiremediğim zamana çok üzülüyorum" dedi. Yatağa mahkum olan babasını sık sık ziyaret ettiğini belirten Salkım, anne ve babasının boşanmalarına üzüldüğünü ve çok kızdığını da söyledi.

"MASAL OKUDUĞUM ÇOCUĞUN KARDEŞİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM"

14 yaşındayken bir kardeşinin olduğunu öğrendiğinden bahseden Salkım, sözlerine şöyle devam etti: "Babamın sahne aldığı bir gazino vardı. Biz de yazları oraya gidiyorduk. Ben de her akşamüstü çocukları toplayıp, onlara masal okuyordum, eğlendiriyordum. O sırada bir çocuk dikkatimi çekti. 3 buçuk yaşlarında, çok güzeldi. Annesi ile oturuyordu, aldım kucağıma. 'Ben akşamları çocuklara masal okuyorum, biraz gezdirebilir miyim?' dedim. Annesi de 'Tabi' dedi. Ben kardeşimi almışım kucağıma, bilmiyordum o zaman. Annesi ile de yakınlık kurdum tabii ki. 'Eşim Kıbrıs'ta asker' demişti bana. Her şey böyle başladı."

"BABAMI BİR KADINLA GÖRÜNCE ERKEKLERE OLAN İNANCIM KIRILDI"

"Bir gün babamın programı bittikten sonra ben her zamanki haylazlığımla demirlerde sallanıyorum. Bir film karesi gibidir o an gözümde hep. Hislerinize güvenin, hisleriniz size yanıltmıyor. Ben hissetmiştim bunu. Eğildim ve baktım. İki silüet tren raylarının kenarında konuşuyorlardı. O zaman kardeşim olduğunu anlamıştım. Sonra annem durumu öğrendi. Ben çok sevdim kardeşimi, annem de çok sevdi ve baktı. Sanırım erkeklere olan inancımın kırılması orada başladı. Orada şunu söyledim; 'Hiçbir erkeğin beni böyle üzmesine izin vermeyeceğim ve üzmeye kalkan her erkeği de bırakıp gideceğim."

Yeşim Salkım'dan Hakan Uzan itirafı: Ben eşya gibi görüyordu

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Sürekli çalışmak zorunda kaldığı için kızı Gizem'e doğduğu andan itibaren anneannesinin ve dayısının baktığını, bir annenin yerini hiçbir şeyin tutamayacağını söyleyen Salkım, çocuğunun anne ve babasından yoksun büyüdüğünü ve bu yüzden de kendisini hiçbir zaman affetmeyeceğini sözlerine ekledi.

Yeşim Salkım'dan Hakan Uzan itirafı: Ben eşya gibi görüyordu

Yeşim Salkım, "Gizem'e her baktığımda hep bir tarafım yaralı olacak ve onun yaptığı her hatada benim payım olduğunu hatırlayacağım" dedi. Gizem'e maddi verdiği olanaklar dışında manevi hiçbir şey hatırlamadığını söyleyen ve kendini suçlayan Yeşim Salkım, gözyaşlarını tutamayarak, o dönemlerde hatırladıklarını anlattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeşim Salkım Murat Övüç Hakan Uzan Haberler

500

Yorumlar (27)

hacı teyze:

nedense seviyorum bu kadını kendi halinde birisi bence

10
17
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Selam tatlım.

yanıt8
yanıt1
Adımı Yazdım:

Siz onu BANKAMATİK olarak görürseniz, onun sizi EŞYA olarak görmesi normal. .

21
4
yanıtYanıtla
söyledikleri bundan daha derin:

gece yatarken ve gündüzleri zaman bulduğunda durmadan oku belki anlarsın

yanıt2
yanıt2
hayret:

bu kadınıda ikide bir ısıtıp ısıtıp koyuyorlar onümüze hiç bir özelliği olmayan haber

14
9
yanıtYanıtla
Komodor:

Hakanın gördüğü eşya Yeşimin gördüğü banka

11
3
yanıtYanıtla
hakyemez:

Yorumunuzu Yazınız...suz konuşma adamin paralarini indir cebe sonra vir vir senin gibi guzel kurnaz bir bayan hakan uzan gibi şişko tipsiz biriyle niye evlenir parasi için evleniyo adamla oynuyon aslinda sen adami parasi için kullandin

10
4
yanıtYanıtla
len kadın evliliği için konuşmuş:

çocuğu var ve eşide onun ne dediğini anlayacak kalibrede herhalde ; serseri mıho, beyin yokmu len sizde

yanıt0
yanıt1
01:

ZAMANINDA İYİYDİ MEMNUNDUN. ŞAN ŞÖHRET PARA VARDI AMA BUNLAR GİDİNCE . . . . . .

9
3
yanıtYanıtla
din:

insanın hayatında din yoksa herşeyi yap. nedne yapmasın ki? yapmaması için sebep yok.

1
11
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title