Haberler

Yeşim Salkım'a küfür eden Murat Övüç resti çekti: Kellem de gitse doğruları söyleyeceğim, korkum yok

Güncelleme:

Daha önce polemik yaşadığı Yeşim Salkım'a cinsiyetçi küfür ettiği için tepki çeken fenomen Murat Övüç, yayınladığı videosunda "Doğruları söylediğinizde sizden kötüsü olmaz. Kellem de gitse doğruları söyleyeceğim, korkum yok" diyerek geri adım atmadı.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, eski sevgilisi tarafından canice öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin ardından bir videosunda sarf ettiği sözler nedeniyle polemik yaşadığı şarkıcı Yeşim Salkım'a cinsiyetçi küfür etti. Konserinde ünlü şarkıcıya ağır küfür eden Övüç, kısa sürede tepkilerin odağı haline gelince yeni bir video yayınlayarak "Kimseden korkum yok" dedi.

MURAT ÖVÜÇ'E DAVA AÇIYOR

Murat Övüç, sahnede şarkı söylemeden önce yaptığı konuşmada, Yeşim Salkım'ın ismini kullanarak açıkça küfür etti. Övünç, Salkım'a küfrederken orada bulunan dinleyiciler kahkahalarla gülerek alkışladı. Bu anların videosunu kişisel Instagram hesabından paylaşan Yeşim Salkım "Yorum sizin nerede mağdur kadın var ben yanındayım diyen bu zavallı sizlere emanet ben çok şükür hiç o ağzına aldığı küfürle anılmadım şimdi Murat Övüç, keşke o ağzından çıkanı duysan unutma kontrolsüz güç güç değildir bu ülke çok gördü senin gibileri yok oldular yazık sana" ifadelerini kullandı. Olayın ardından avukatına talimat veren Salkım, Instagram hesabından yeni açıklama yaparak Övüç hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ve tüm şiddet görmüş kadınlar adına bundan böyle mücadele edeceklerini söyledi.

"KELLEM DE GİTSE DOĞRULARI SÖYLEYECEĞİM"

Kısa sürede tepki çeken Murat Övüç ise bu sabah Instagram hesabından video yayınlayarak "Unutmayın bu ülkede ne zaman doğruları söylerseniz en kötü siz olursunuz. Benim kellem de gitse doğruları söyleyeceğim. Hiç kimseden de korkum yok" dedi.

Yeşim Salkım'a küfür eden Murat Övüç, resti çekti: Kellem de gitse doğruları söyleyeceğim, korkum yok

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Gültekin Sosyal Medya Yeşim Salkım Murat Övüç Haberler

500

Yorumlar (47)

Türk Yurdu:

İstanbul sözleşmesi denilen garabeti feshedecek bir babayiğit yok mu... Ailemizi bu tür mikroplardan korumak lazım... Eşcinsellik sapkınlıktır, alcakliktir...

16
7
yanıtYanıtla
yorumcu:

İstanbul sözleşmesi''de Eşcinsellik ile ilgili sözleşme maddeleri var(dinimizce uygun değildir), bu yüzden İstanbul sözleşmesi''ndeki madde kaldırılmalı ve sadece kadına yönelik maddeler konmalıdır.

yanıt6
yanıt3
Atilla:

Ben size tüm samimiyetimle bişey diyeyim mi? Bu adam harbiden doğru diyor. Türkiye’yi hiçbir dış kuvvet bitiremezse, bu kadına şiddet zırvalığı Türkiye’yi bitirecek! Bizim ülkede Avrupavai kurallar tuutmaaazz. Eğitim konusunda Avrupa üleklerinin yarısı bile değiliz! Kültür, Örf ve adet konusunda ise Avrupa ile alakamız bile yok. O yüzden Türkiye’de Avrupa kuralları işlemez. Bu işin sonu ne biliyormusunuz? Kadın ve erkekler arasında Ya iç savaş çıkar hükümet yeniden kurulur (kadın yada erkek tarafından) yada cinayetler hergeçen gün 3-4 katına artarak çıkmaya devam eder.Eğer Düzelmek istiyorsak Bu gibi haberleri bırakıp şu Kadınlara verilen toleranslar vs gözden geçirilip erkek ile eşitlenip eski düzenimize geri dönüp hayatımıza devam ederiz. Gidişat kötü, Hemşre çok kötü!! Bu yazdıklarımı not edin Atilla demişti diyeceksiniz!

9
13
yanıtYanıtla
Gül:

Helal sana doğru söyleyeni kimse sevmez

8
12
yanıtYanıtla
mk2808:

adam kadınların erkeklere pabuç gibi dille saldırmaları konusunda doğruyu söyledi. helal olsun adam lafının arkasında. feministler artık kendinize çeki düzen verin

10
10
yanıtYanıtla
Malum Kemal:

Bunlar Müslüman Türk çocuklarının ahlaklarına göz dikmiş insanlar. Evlatlarınızı koruyun..

20
0
yanıtYanıtla
resul:

Böyle şeref yoksunu kişiler medya fenomeni ise medyanın durumunu düşünün artık Kalıbına baksan adam sanırsın konuşmasına bakarsın adam değil

15
4
yanıtYanıtla
Egemen:

Sen birtanesin

10
9
yanıtYanıtla
IYYYY:

ŞU ADAMA ALKIŞ TUTANLAR. . . BEYNİNİZİ TARTSAK GRAM GELMEZ.

15
3
yanıtYanıtla
kartal:

bu kadınları anlamak cok güc biri bir kadına orospu diyor diğer kadınlar kahkahayla gülüyor tepki göstermedikce birbirlerini desteklemedikce bu olaylar hep sürüp gider

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title