Haberler

Yeşim Ceren Bozoğlu.... İNANILMAZ DEĞİŞİM!

Güncelleme:

Verdiği kilolarla sıkça adından söz ettiren Yeşim Ceren Bozoğlu, son haliyle yine şaşırttı. 58 kilo veren ünlü oyuncu, adeta bambaşka birine döndü

2014 yılında ekrana gelen 'O Hayat Benim' dizisi için kilo alan oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, dizinin 2017'de final yapmasının ardından mide küçültme ameliyatı olmuştu.

Aynı zamanda uyguladığı diyet sayesinde 58 kilo veren Bozoğlu'dan yeni fotoğraf geldi.

Yeşim Ceren Bozoğlu.... İNANILMAZ DEĞİŞİM!

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve günlük hayatından kesitler yayınlayan ünlü oyuncu, objektif karşısına geçti.

Yeşim Ceren Bozoğlu.... İNANILMAZ DEĞİŞİM!

Verdiği pozları takipçileriyle paylaşan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun fotoğrafları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Bozoğlu'nun fotoğrafına; Fatih Ayhan, Seray Kaya ve Roda Demirer gibi ünlü isimler yorum yaptı.

"BABAM BENİ TANIMADI"

Bozoğlu, daha önce kilolarıyla alakalı şu açıklamalarda bulunmuştu:

Zayıfladıktan sonra havaalanına annem ile babamı almaya gittim. Annem ile babam beni tanımadı.

Babam birkaç kez yanımdan geçti. 'Baba ben buradayım' dedim, öyle tanıdılar.

Ben şu an kendimi 23 yaşımda hissediyorum ama bunu sadece kiloya bağlamıyorum.

Yeşim Ceren Bozoğlu.... İNANILMAZ DEĞİŞİM!

Hayatımı daha iyi yönettiğimi düşünüyorum.

Kendimi daha pozitif, daha dişi hissediyorum. 110 kilodan 58 kiloya düştüm.

Yeşim Ceren Bozoğlu.... İNANILMAZ DEĞİŞİM!

Kalbiniz güzelse kilo hiç önemli değil. Ben yapı olarak utangaç bir insanım oyuncu olmamın sebebi de o utangaçlığımı üzerimden atmak içindi.

Yeşim Ceren Bozoğlu.... İNANILMAZ DEĞİŞİM!

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title