Haberler

Yeşilçam Oyuncusu Nazif Kündem Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Ses sanatçısı Onur Akay, Yeşilçam'ın usta ismi oyuncu Nazif Kündem'in 64 yaşında kanser hastalığına yenik düşerek vefat ettiğini açıkladı.

Duyurduğu kötü haberler nedeniyle 'Sanat dünyasının felaket tellalı' olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay, oyuncu Nazif Kündem'in 64 yaşında hayata gözlerini yumduğunu açıkladı.

EDİZ HUN'UN KÜÇÜKLÜĞÜNÜ CANLANDIRMIŞTI

1965 yılında 'Hıçkırık' isimli filmde 'Küçük Kenan' karakterine can vererek, Ediz Hun'un küçüklüğünü oynayarak tanınan ve Yeşilçam'a çocuk oyuncu olarak adım atan, ayrıca uzun yıllar Türk sinemasının mutfağında da görev yapan ve setin lokomotifi lakabıyla tanınan oyuncu Nafiz Kündem, dün gece vefat etti.

Yeşilçam Oyuncusu Nazif Kündem Hayatını Kaybetti

KANSERE YENİK DÜŞTÜ

Kansere 64 yaşında yenik düşen Nazif Kündem'in cenazesi, bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası, Ferahevler Sarıyer Dedeman Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

Yeşilçam Oyuncusu Nazif Kündem Hayatını Kaybetti

Yeşilçam Oyuncusu Nazif Kündem Hayatını Kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Akay Ediz Hun Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (14)

Aslı:

hiç üzülmege degmez.

4
50
yanıtYanıtla
Bülent:

Aynen katılıyorum bilader.

yanıt4
yanıt41
NİDA:

Üzülmeye değecek olan ölümü açıklar mısın?

yanıt0
yanıt0
Şampiyon Cimbom:

bolbol hevla yeriz artık.

6
32
yanıtYanıtla
Selda:

Mekanı cennet olsun.

30
2
yanıtYanıtla
TUBA:

bu onur akay bu kadar haberi nerden alıyor ya. . baykuş gibi

8
0
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

bu onur akay azrailin arkadaşımı ya ölüm haberlerini veriyor hep

3
3
yanıtYanıtla
Yorumcu A.:

Aynen katılıyorum size Hüseyin kaya beyO?

yanıt0
yanıt1
adanalı:

Felaket tellalı ONUR AKAY sen ne şekil bir insansın. Senin hiç işin gücün yok mu? Eskiden her mahallede senin gibi meraklı ablalar vardı. Kimin kızı kime kaçtı, kim kiminle gezdi, DEMEK Kİ DEDİKODUCUNUN KADINI ERKEĞİ OLMUYORMUŞ. BUNU DA MEDYA KANALIYLA İNSANLARA ÖĞRETTİ YA BRAVO SANA.

3
1
yanıtYanıtla
HACER:

Onur Akay bağlantıları sayesinde hastalık yada ölüm haberlerini öğrenip halkla paylaşıyor. Neresi kötü bunun?

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title