Haberler

Yeşilay Başkanı: Deniz Seki Piyasadan Silinmeli

Güncelleme:

Yeşilay Başkanı Prof. Dr. İhsan Karaman, uyuşturucu kullanırken yakalanan sanatçılar için çarpıcı ifadeler kullandı.

Özellikle bonzai nedeniyle artan ölümler dikkatleri bir kez daha uyuşturucuyla mücadeleye çevirdi. Yeşilay Başkanı Karaman da uyuşturucu kullanırken yakalanan sanatçılar için sert ifadeler kullandı.

"DENİZ SEKİ PİYASADAN SİLİNMELİ"

Karaman o sanatçılar için şunları söyledi; "Basın kötü örnekleri mümkün olduğu kadar ekranlara çıkarmamalı. Mesela Tarkan için bildiğim kadarıyla mahkeme kararı yok ama Deniz seki için var. Hiç bir insan ispat edileneceye kadar suçlu muamelesi yapamayız. Deniz Seki konusunda basına, kamuoyunua hatta menajerlere, ona iş verenlere düşen bu insanı piyasadan silmektir. Çünkü biz illegal bir iş yaptığı ispatlandıktan sonra hala toplum nezdinde bu insanı yüceltirsek o zaman kanunsuzluğu kötülüğü yüceltmiş oluruz gençlerin gözünde.. Mesela Kenan İmirzalıoğlu'nun sarhoş halleri ekranlarda gösterilmemeli.

"İYİ ÖRNEK OOLACAK İSİMLER DE VAR"

Tabi sanatçılardan iyi örnek olacak isimler de var. Mesala Çağla kubat, Sporcu ve düzenli bir yaşamı var. Onunla topluma özellikle gençlere ulaşmak isteriz. Kenan Sofoğlu da öyle. Bu isimlerle ekranlar aracılığıyla kitlelere ulaşmalıyız.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İhsan Karaman Deniz Seki Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

FETHİYELİ:

deniz sekiye o kadar silinecek adam varki memlekette .başta hırsızlar topluluğu erdoğan ve çetesi akpliler .din tüccarları..

31
24
yanıtYanıtla
Adınız Yazınherkesbimanyak:

yeşilay başkanı ünlü olmak istemiş herhalde...onaneeeeee

23
26
yanıtYanıtla
yeşilayer@hotmail.com:

niye seni rahatsızmı etti cicim.o konuşmıcakda senmi konuşacan.YEŞİLAY nedir bilirmisin a be manyak

yanıt0
yanıt0
Turgut:

Kesinlikle dogru bunları bu piyasada tutmayacan.

34
10
yanıtYanıtla
ismail can:

ilahi adalet diyorum zamanında bayhan icin neler demişti cezaevinde yattı diye şimdi kendi ne durumlarda ne demişler ne oldum degil ne olacagım diyeceksin

37
3
yanıtYanıtla
coşkun:

Profösöre bak..Piyasadan silinmeli v.s..v.s diyor..Suçu ne uyuşturucu kullanmak..Şu anda BONZAİ denilen ve gençleri öldüren uyuşturucuyu kullanma yaşının 11 kadar düşmüş..Bu konuda çalışman varmı..??Yooook..Bu bayan toplumda tanınan sanatçı olduğu için onun üzerinden GÖSTERİŞ Açıklamaları yapıyor..Sen kimsin yahu..Bir insanın piyasadan silimesine karar verecek GÜCÜ kendinde görüyorsun..Sana bu yetkiyi kim verdi..OTUR OTURDUĞUN YERDE HADDİNİ BİL..!!!

12
26
yanıtYanıtla
BABA.:

PİRİM YAPMAYA ÇALIŞIYOR YEŞİL AY BAŞKANI

12
26
yanıtYanıtla
KARACAOĞLAN:

çok acımasız herkes hata yapabilir

16
21
yanıtYanıtla
İPEK:

ADAM DOĞRU SÖYLÜYOR

22
11
yanıtYanıtla
önemlimi:

sanatçılar örnekmi alınmalı siz örnek alınan insanlarsınız die madde madde yazsınlar şunu yapabilrsin bunu yapamazsınız die onlar adı üstünde sanatçı robot dgl programlayamazsınız duyguları var hemde senden daha çok ki sanatçılar. valla sanatçılar göz önündede kınıyosunuz en ufak bişeyde tüm hayatları ortada yaşıyolar ya bu toplumda tanınmayıpta neler yaşayanlar var sayın başkan biliyomusunuz yıllardır sanatçıların hayatını izliyoruz kardeşine kızına komşusuna tecavüz eden yok . dolandırıcılık yapan yok farkındamısınız bilmem ama insan öldüren sanatçı varmı siz şu topluma bakın önce neler neler yaşanıyo hayvanlara tecavüz edenler. toplun daha kötü durumda meraketmeyin toplumda öyle şeyler oluyo duyuyoruzki sanatçıların örnek davranışları bunları düzeltmeye yetmez bırakın bu toplumu bozmaya kimsenin haberi olmadan neler yapanlar az etrafınıza bakın . şu kötü şey içilen vsvsvvs deniz sekiylemi varoldu acaba icadı deniz sekiyemi ait patenti

23
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title