Haberler

Yeliz: Türkiye'nin En İyi İlk 3 Sesinden Biriyim!

Güncelleme:

Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği ekranların vazgeçilmez programı Aslı Şafak'la İşin Aslı, haftanın ilk gününde usta yorumcu Yeliz'i ağırladı.

Şarkıcı Yeliz, " Türkiye'nin en iyi 5 sesinden biriyim" dedi, sonra iddiasını genişleterek " Türkiye'nin en iyi ilk 3 sesinden biriyim" dedi. Yeliz, bununla da kalmadı ve kendine göre Türkiye'nin en iyi ilk 5'ini de saydı: Ebru Gündeş, Sibel Can, Funda Arar ve Nilüfer'in isimlerini verdi. Bu iddialar tartışma yaratacağa benziyor.

İŞTE YELİZ'İN O AÇIKLAMALARI

"Sesten çok iyi bir yorumcuyum ben. Hiç tevazu göstermeyeceğim, Türkiye'nin 5 kişisi varsa o beşinden biri benim. Eskiden estağfurullah diyordum, hiç tevazu göstermiyorum artık. Ama o beş kişinin içinde olmanın hakkını vermedim! Geçmiş geçmişte kaldı. Önüme bakıyorum artık, non stop çalışıyorum! Hatta 3 sesinden biriyim. 3'e indiriyorum. Ebru Gündeş, Sibel Can, Funda Arar, Nilüfer ilk aklıma gelenler..."

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Ebru Gündeş Funda Arar Sibel Can Türkiye Sadece Sondakika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title