Haberler

Alanda sadece 8 kişi var! Konserinde çekildiği söylenen görüntü ile Yavuz Bingöl sosyal medyanın diline düştü

Güncelleme:

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl'ün Şanlıurfa'da düzenlediği konsere sadece 8 kişinin katıldığı iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre Bingöl, sahneye çıkarak, "Kusura bakmayın, temmuzun ilk haftasında görüşmek üzere" dedi. Görüntülerin gündem olmasının ardından sosyal medya hesabından bir hikaye paylaşan Bingöl, konserin bayramdan sonra gerçekleşeceğini ifade etti.

Şanlıurfa'ya "Şanlı" unvanının verilişinin 39. yıl dönümü dolayısıyla geçtiğimiz günlerde Osmanbey Yerleşkesi'nde etkinlikler yapıldı. Etkinliklerin sonunda ünlü türkücü Yavuz Bingöl de konser verecekti ancak konsere gerekli katılımın sağlanamadığı iddia edildi.

İPTAL EDİP "TEMMUZDA GÖRÜŞÜRÜZ" DEDİ

Sosyal medyaya düşen görüntülere göre; sadece 8 kişinin katılması nedeniyle Bingöl konseri iptal etmek zorunda kaldı. Alanda çok az seyircinin olduğunu gören Bingöl, konseri ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu. Bingöl, "Kusura bakmayın, temmuzun ilk haftasında görüşmek üzere. Saygılar" diyerek sahneden indi.

"KONSER BAYRAM SONRASI GERÇEKLEŞECEK"

Haberin gündem olması üzerine Instagram hesabından görüntülü bir açıklama paylaşan Bingöl, gerekçesine yer vermeden konserin bayram sonrasına ertelendiğini söyledi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Sosyal Medya Yavuz Bingöl Şanlıurfa Bingöl Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

Barış Yeşildağ:

Kitlenin küçüğü büyüğü olmaz adamın kutlesi bu kadar kitleye hitap edebiliyor, bu ara konficyusun bir sözünü hatırlatayım; her kimki ekmek yediği yere ihanet ederse ekmek yediği yerden kurşunu yer

35
15
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu birde bedava konser paralı falan olsa hadi kimse gelmedi dicez de demekki kavede pişpirik oynamayı bun ju dinlemeye tercih etmişler neyse gelecek konseri memurlar öğrenciler falan doldursun artık parti mitingi gibi

24
18
yanıtYanıtla
Candan Altan Kahraman:

Kadıköy Halk eğitimin çay ocağında saz çaldığın günleri unutup o zamanlar sana destek veren dostlarını unutursan,sonun hüsran olur,bunlar iyi günlerin.

27
13
yanıtYanıtla
Saim Şahin:

Herkes ektiğini biçer.

16
16
yanıtYanıtla
Salih Keko:

Artık ünlü değil

14
16
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Hahahaha ustune para verelin sen sarki filan soyleme

18
12
yanıtYanıtla
uğur özdemir:

Sana bu yakışır zaten.

17
11
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

sizlere yandaş olsaydı överdiniz ..

19
8
yanıtYanıtla
Abdullah akbaş:

8 Kişi bile fazla gitmiş. Kaç kişi bekliyordu.

15
7
yanıtYanıtla
Akarsu Muharrem:

Senin gibisine çok bile

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title