Haberler

Yavaş ile Özoğuz'un bir araya gelmesi sosyal medyayı ikiye böldü

Güncelleme:

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları fotoğrafı beğenirken bazı sosyal medya kullanıcıları ise eleştiri yağmuruna tuttu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ile birlikte yemek yedi.

"İŞBİRLİĞİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Mansur Yavaş fotoğrafa, "Ülkemizin sevilen sanatçılarından Gökhan Özoğuz ile bir araya geldik. Ankara'nın kültür ve sanat başkenti olması yönünde yaptığımız çalışmaları sanatçılarımızın iş birliği ile gerçekleştireceğiz." notunu ekledi.

Yavaş ile Özoğuz'un bir araya gelmesi sosyal medyayı ikiye böldü

"ÇOK GÜZEL İKİ ADAM"

Bazı sosyal medya kullanıcıları fotoğrafı beğenirken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise eleştiri yağmuruna tuttu. Bir sosyal medya kullanıcısı fotoğrafa, "Çok güzel iki adam." yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise "Yalaka sevmiyoruz başkanım." ifadelerini kullandı.

Yavaş ile Özoğuz'un bir araya gelmesi sosyal medyayı ikiye böldü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Özoğuz Sosyal Medya Athena Ankara Haberler

500

Yorumlar (76)

Ali:

Attığın tweetlerin ekmeğini yersin artık.

9
29
yanıtYanıtla
bilge adam:

yalaka herif. . .

17
21
yanıtYanıtla
MERVE:

Keşke kullanıcı adın gibi olsan biraz. Yazık sana. Sana en büyük ceza sen olmak zaten.

yanıt6
yanıt5
akiller nerde:

Merve haklı. Cahil herif. Adam doğruları söylüyor diye mi yalaka oldu. MAL.

yanıt2
yanıt1
HANİ NAMUS SÖZÜ İŞÇİ ATILMAYACAKTI:

AKİLLER NERDE: ile MERVE hangi adam doğruları söylüyor bu şarkıcı mı ALLAH ALLAH keşke o doğru dediğin şarkıcı kaz dağları için çıkıp meydanda eylem yapan sözde Ağaç Doğa Çevre severler olan chp''lilere sizlerin oralarda kaç tane ULTRA LÜKS VİLLANIZ var diye sorsaydı yada kaz dağlarında kaç kömür mermer madeniniz var diye sorsaydı yada ne bileyim israf israf diyen chp, ye seçimden sonra NEDEN NİYE NİÇİN araba ihalesi yaptınız diye sorsaydı. . , , peki kime göre doğru neye göre doğru hep İDEOLOJİK

yanıt0
yanıt0
MERVE:

Benim anlamadığım cumhurbaşkanının verdiği resepsiyonlara giden, bir etkinlikte bir araya gelen sanatçılar yalaka olmuyor da neden bunlar yalaka oluyor yada neden dışlanıyor. Kutuplaşmanın ne manası var????

22
7
yanıtYanıtla
faaaaaaa:

aslında tam tersi cumhurbaşkanını övünce yalaka ama chpli bir başkanı sevince beğenince özgür eğitimli Atatürkçü olarak lanse ediliyor. İki düşüncede kötü herkes işini sanatını yapsın istediği partiye oy versin istediği siyasetçiyi beğensin. Ama özellikle gösteri dünyasında olan insanlar ortalığı daha da kızıştırmasın. Bir konuyu eleştirince adil olsun taraf tutmasın ya da hiçbir beyanda bulunmasın. çünkü bunlar yüzünden daha da arttı kutuplaşmalar.

yanıt13
yanıt5
MERVE:

Güzel konuştun, tebrik ediyorum. Sanatçıların biraz sessiz kalması gerekiyor

yanıt2
yanıt3
Adınızı Yazınc:

sanatçımııı :)))) şimdi herkes sanatçı olmuş

8
15
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

tabi tabi calisirsiniz tarkan 9 milyonu kapti yag cekerek buda ona yakin bir ücret alir nasil olsa belediyede para cok. . bos yere harcanacak degilmi mansur yavas ??? iscilere ikramiye ödeme heykelleri yap sonrada para yok vaybeeee ne güzel isler bunlar . . . birde ülkenin basinda olsalar ne olur siz düsünün artik

5
17
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title