Haberler

Yalan Dünya'ya Ödül Yağmuru

Güncelleme:

Yerli Emmy olarak kabul edilen Antalya Televizyon Ödülleri'ne "Yalan Dünya" 5 ödülle damgasını vurdu.

Yerli Emmy Töreni olarak kabul edilen 3. Antalya Televizyon Ödülleri dün akşam Mardan Palace'ta düzenlenen renkli geceyle sahiplerini buldu. Bu yıl yakın tarihte kaybettiğimiz Yeşilçam'ın ünlü aktörü Ekrem Bora ve ünlü senarist Meral Okay anısına düzenlenen törene, Gülse Birsel'in kaleme aldığı "Yalan Dünya" isimli komedi dizisi damgasını vurdu. "Yalan Dünya", 5 dalda birden ödül aldı.

GÖZYAŞLARIYLA SAHNEYE GELDİ

Töreni Melike Öcalan ile Caner Cindoruk sundu. Ödül aralarında son olarak TRT 1'de ekrana gelen "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" dizisinde Patrona Halil karakterini canlandıran Fırat Tanış, gitarıyla sahneye çıktı.

Törende En İyi Senaryo Ödülü'nü aynı zamanda "En İyi Dönem Dizisi Ödülü"nü de kazanan "Muhteşem Yüzyıl"ın senaristi unutulmaz ismi Meral Okay'a verildi.

Salondaki bütün konuklar ödül açıklandıktan sonra ayağa kalkıp Okay'ı dakikalarca alkışladı. Gözyaşlarıyla sahneye çıkan dizinin yapımcısı Timur Savcı "Bu alkışlar Meral abla için. 2001 yılından beri Meral abla ile yol arkadaşlığı yaptık. Meral ablayı güçlüyken ve acı çekmeden vefat ettiğini görmek tek tesellimiz. Meral abla sensiz 1 kişi eksiğiz ama en iyisini yapacağız. Vefat ettiği gün bile O Kadın yazanlar oldu. Bu ödülü o kadın adına aldığım için gururluyum" dedi.

"EN İYİ ERKEK ÖDÜLÜ BEHZAT'A"

Törende "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" dizisinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, "En İyi Drama Erkek Oyuncu Ödülü"nü kazandı. Ödülünü almak için sahneye çıkan Beşikçioğlu, "Takımı yanıma alabilir miyim? Top tek başına oynanmıyor. Bu bir takım oyunu...Tüm cinayet büro buraya gelebilir mi?" diyerek rol arkadaşlarını yanına çağırdı.

"En İyi Drama Kadın Oyuncusu Ödülü"nü ise "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin Cemile'si Ayça Bingöl kazandı. Bingöl, rakipleri Meryem Uzerli ve Meltem Miraloğlu'nu da sahneden tebrik etti. "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" gecede 4 dalda ödül kazandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Yalan Dünya Ekrem Bora Meral Okay Antalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title