Haberler

Yalan Dünya'da Servet ile Deniz Arasında Kazak Krizi

Yalan Dünya'da Deniz, Servet'in yemek tariflerini kitaplaştırıyor. Servet de altta kalmamak için Deniz'e bir kazak örüyor. ve sonrasında da büyük bir kazak krizi yaşanıyor.

Kanal D'nin başrollerini; Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Öner Erkan, Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan, Tuna Orhan, Ömür Arpacı, Hakan Meriçliler, İrem Sak, Gupse Özay, Okan Çabalar ve Gönül Ülkü'nün paylaştıkları sevilen komedi dizisi "Yalan Dünya" kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Deniz, tarafından yemek tarifleri kitaplaştırılan Servet, altta kalmamak için ona bir kazak örer. Ancak kazak giyilecek cinsten değildir. Bunu fark eden Vasfiye, Deniz'in kazağı bir an önce giymesi için gereken alt yapıyı hazırlar. Mecburen Deniz, kazağı giyip Rıza ile dışarı çıkar. Fakat Deniz'in şansına paparazziler oradadır ve fotoğrafını çekerler. Servet istediğinden daha fazlasını elde eder. Kazağı beklenmedik şekilde meşhur olur. İntihara teşebbüs eden Selahattin ise evde göz hapsindedir. Servet her ne kadar onu Vasfiye ile yan yana getirmemeye çalışsa da, bu mümkün olmaz. Henüz psikoloji düzelmeyen Selahattin, Vasfiye'nin dolduruşu ile Gülistan'ın kendisini aldattığını düşünür ve peşine Reis'i takar. Gerçekten de Gülistan gizlice randevulaşmakta ve sık sık alış veriş bahanesi ile dışarı çıkmaktadır. Emir ile Nurhayat buluşmaya devam ederken ikili sürpriz bir şekilde Bünyamin ve Tülay'a yakalanır. Kazaktan kurtulmak isteyen Deniz, onu temizlikçisine verir. Ancak Servet evin temizliği için aynı kadın ile anlaşınca ortalık fena karışır. Deniz, Servet görmeden bir an önce kazağı temizlikçisinden almak zorundadır.

Yayın Tarihi : 15 Nisan Pazartesi/2013

Yayın Saati : 20.00

Kaynak: Star / Magazin

Füsun Demirel Altan Erkekli Yalan Dünya Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title