Haberler

Wıpe Out'ta Şimdi Sıra Ünlülerde

Güncelleme:

Reyting rekorları kıran Wipe Out, şimdi de 5 bölümlük Ünlüler Özel bölümüyle Show TV'de..

Birbirinden başarılı yarışma ve eğlence programlarını Türk izleyicisi ile buluşturan Endemol Türkiye, yine herkesi eğlence ve kahkahaya davet ediyor.

Yayınlandığı tüm ülkelerde reyting rekorları kıran kahkaha bombardımanı Wipe Out, şimdi de 5 bölümlük Ünlüler Özel bölümüyle Show Tv ekranlarında!

Bu sezon, Türk-Yunan rekabetinden sonra Türk – Yunan ünlülerinin rekabeti ile çok daha eğlence dolu olan yarışmada birbirinden ünlü isimleri çamurların içinde eğlenirken bulacaksınız.

Ünlü şarkıcı Atilla Taş, tiyatro ve dizi oyuncusu Ümit Erdim, Popstar Alaturka yarışmasının birincisi Mehtap, oyuncu Sertaç Akkaya, Var mısın Yok musun yarışmacılarından Tony ve sevilen oyuncu Metin Yıldırım'ın yanı sıra birbirinden güzel manken ve modeller de dünyanın bu en büyük açık hava parkurunda yarışacak.

Manken ve şarkıcı Esra Sönmezer, 2009 Miss Turkey birincisi Ebru Şam ve 2007 Best Model of Turkey birincisi Senem Kuyucuoğlu da Wipe Out'un zorlu parkurunda mücadele verecek isimler arasında. Üstelik Türk ünlüler, Yunanlı ünlülere karşı yarışacak.

Ünlüler geçidindeki bu rekabet, sizlere hayallerinizin de ötesinde bir eğlence yaşatacak. Ünlü isimlerin hiç görmediğiniz bu performansları ve daha fazlası 25 Haziran'da Show Tv ekranlarında! Bu eğlenceli rekabeti kaçırmayın.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title