Haberler

Will Smith Dizisiyle Büyüdüm

Güncelleme:

Şarkıcı Atiye, önceki gün Kuruçeşme Oligark'da görüntülendi. Son şarkısı Allem Kallem'in başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Atiye, "TikTok'da trend oldu. 20 milyon izlenme ve binlerce video çekildi. Bende evde komik bir video çektim. Böyle güzel dönüşlerin olması beni çok mutlu ediyor" dedi.

Daha önce sarf ettiği 'Pop müziği kurtarmaya geliyorum" sözleri hatırlatılan Atiye, şöyle konuştu: "O aslında bir espriydi. Pop müziğini seviyoruz. Sektörde bir boşluk hissettim. Pandemide birçok sanatçı çalışmalarını durdurdu. Bizde çok güzel bir pop albümü hazırladık"

2 yaşındaki kızı Ferah Feza'nın müzik konusunda yetenekli olduğunu anlatan Atiye, "Şimdiden darbuka çalıyor. Çok yetenekli. Hem anneye hem babaya çekmiş. Onunla aktivite yapmayı çok seviyorum. Beraber dans ediyoruz, spor yapıyoruz. Zaten sabahtan akşama kadar evde müzik olduğu için müzikle büyüyen bir çocuk. " dedi.

94'üncü Oscar Ödülleri töreninde oyuncu Will Smith ile sunucu Chris Rock arasında yaşanan gerilim Smith'in Rock'a tokat atmasıyla sonuçlanmıştı. Çocukluğunun Will Smith'in filmleriyle geçtiğini belirten Atiye, "Görünce çok şaşırdım. Acaba kurgu mu dedim. Zannedersem sevdiklerimiz söz konusu olduğunda çok fazla korumacı davranabiliyoruz. Ama tabii ki de bunun karşılığı şiddet olmamalı. O da bence bunun farkına vardı. Önemli olan hata yaptığında hatana sahip çıkmak. Will Smith küçüklüğümden beri çok sevdiğimi bir isim. Onun dizisiyle büyüdüm. Hepimiz hata yapabiliriz" dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Ferah Feza Will Smith Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title