Haberler

Wall-E Birce Akalay'a Gönlünü Kaptırdı!

TRT Müzik Kanalı'nda Yayınlanan Sinema Dünyası'nda Bu Hafta Pixar'ın Ünlü Animasyon Karakteri Wall-E, Programın Sunucusu Birce Akalay ile Aşk Yaşıyor.

Yeşil ekran tekniği ile hazırlanan programda sunucu filmlerin içine girerek, önemli sahnelerde rol alıyor. Bu nedenle Türk Televizyonlarının en farklı sinema programı olan Sinema dünyasında bu hafta Hollywood'un en ünlü film müziği bestecisi Thomas Newman anlatıyor.

Programın bu haftaki yönetmen konuğu ise Derviş Zaim. Sinema Yazarı Ali Hakan'ın hazırladığı, Erhan Cerrahoğlu'nun yönettiği "Sinema Dünyası" programında, bu hafta ayrıca Avatar, Acı Aşk, Vavien, ve Başka Dilde Aşk filmlerinin tanıtımı yapılıyor.

Sunuculuğunu genç kuşağın başarılı oyuncularından Birce Akalay'ın yaptığı "Sinema Dünyası" adlı program 19 Aralık Cumartesi Günü 22:15'de ve 20 Aralık Pazar Günü 12:20'de yayınlanıyor.

Demo Productions tarafından hazırlanan programın Özel Efekt tasarımını Murat Tekdemir yapıyor. Programın görsel efekt çalışması, üç kişilik bir ekibin 72 saatlik bir çalışma ile gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title