Haberler

Volkan Konak Hamsi Festivali'nde Konser Verdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bu yıl 12.'si düzenlenen Hamsi Festivali'nde Volkan Konak sahne aldı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bu yıl 12.'si düzenlenen Hamsi Festivali'nde Volkan Konak sahne aldı. Volkan Konak sahnede yaptığı konuşmada, "Müzik yapınca aşık oluyoruz. Burada orkestra ile müzikal anlamda sevişiyoruz, çocuklar yapıyoruz sizlere. Notalarla, müzik eserleri ile. Siz de bu çocukları alın, kabullenin. Kendi cevahir yürekleriniz gibi kocaman adam edin. Bu çocukları kör topal etmeyelim. Yani söyleyin demek istiyorum" dedi.

Kdz. Ereğli ilçesinde bu yıl 12.'si düzenlenen Hamsi Festivali etkinliklerinde Volkan Konak sahne aldı. Konserine "Dağlar bizimdir" şarkısı ile başlayan Volkan Konak, şarkılarıyla konser alanındaki hayranlarını coşturdu. Okuduğu duygusal şiirle ise hayranlarını hüzünlendiren Konak, hareketli şarkılarıyla da coşturdu.

Kdz. Ereğli'de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve kendisini güvende hissettiğini söyleyen Volkan Konak, hayranlarına da "Babanızın evindeymiş gibi rahat edin" tavsiyesinde bulundu. Müzik yaparken aşık olduğunu ifade eden Volkan Konak "Burada orkestra ile müzikal anlamda sevişiyoruz, çocuklar yapıyoruz sizlere. Notalarla, müzik eserleri ile. Siz de bu çocukları alın, kabullenin. Kendi cevahir yürekleriniz gibi kocaman adam edin. Bu çocukları kör topal etmeyelim. Yani söyleyin demek istiyorum" dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık konser sırasında eşi Neriman Posbıyık ile birlikte sahneye çıkarak Volkan Konak'a çeşitli hediyeler verdi. Volkan Konak'ın gerçek bir demokrat, cumhuriyetçi ve çağdaş insan olduğunu söyleyen Başkan Posbıyık, kendisini önümüzdeki yılda da Ereğli'ye davet edeceklerini söyledi.

Ereğli'de sahnede yaklaşık 2,5 saat kalan Volkan Konak, hayranlarına güzel bir müzik ziyafeti sundu.

Kdz. Ereğli'deki Hamsi Festivali, Volkan Konak konserinin ardından yapılan havai fişek gösterisiyle sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title