Haberler

Volkan Konak, Fenerbahçe İçin Bağış Toplayan Ünlü İsimleri, Ronaldo'yu Örnek Göstererek Eleştirdi

Güncelleme:

Şarkıcı Volkan Konak, Fenerbahçe için 'Fener Ol' kampanyası düzenleyen ve bağış toplayan ünlü isimlere yüklendi. Konak, "Bir Hristiyan, Müslüman bir ülkeye bağış yapıyor. Yurdumun zenginleri de bir araya gelip asgari ücretli insanlardan kulüp için para topluyor."

TV8 ve FBTV'de ortak yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Fenerbahçe WinWin kampanyasında toplanan para gündemin en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı. Büyük destek alan kampanyaya ünlü bir isimden tepki geldi. Şarkıcı Volkan Konak, Cristiano Ronaldo'nun Filistin'e yaptığı yardımı dile getirerek ünlü isimleri eleştirdi.

"ZENGİNLER BİR ARAYA GELİP PARA TOPLUYOR"

Sevilen şarkıcı sosyal medya hesabından "Cristiano Ronaldo Ramazan dolayısıyla Filistin'e 1 milyon 500 bin dolar bağış yapıyor.

Bir Hristiyan, ezilmiş ve fakir Müslüman bir ülkeye bağış yapıyor. Yurdumun zenginleri de bir araya gelip asgari ücretli insanlardankulüp için para topluyor." paylaşımıyla ünlü isimlere göndermede bulundu.

Volkan Konak, Fenerbahçe İçin Bağış Toplayan Ünlü İsimleri, Ronaldo'yu Örnek Göstererek Eleştirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Volkan Konak Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (289)

Canmen:

Asgari ücretli olur,milyoner olur...Arma hepimize ait...biz Fenerlilerin meselesidir...ve bizde bunu seve seve yaparız....size neee...?!?

4
38
yanıtYanıtla
Nazmi:

Ac insanlara yardim edelim mubarek gunde

yanıt1
yanıt0
Uzay:

Ha ha ha sen yaptın mı da başkasını elestiriyorsun. Belki adamlar hem filistine de bağış yapmıştır. Nerden biliyorsun. Işte siz ve sizin gibiler kendileri yapmaz başkasını da niye yapmadı diye elestirirsiniz.

8
32
yanıtYanıtla
DİPSİZ KUYU:

ULAN TOPLAYAN 6S OLUNCA SESİ SOLUĞU CIKMAZ BU DANGALAKLARIN İŞ FENERBAHÇEYE GELİNCE ZENGİNLER PARA TOPLUYOR OLUYOR SENİN KONSERİNE GİDİP 100 200 TL BAYILACAĞIMA FENERBAHÇEME VERİR 1 SEZON KEYİFLİ BORÇSUZ FUTBOL İZLERİM

11
28
yanıtYanıtla
YÜCE TÜRK EVLADI:

MALCA BİR DÜŞÜNCE

yanıt16
yanıt5
altay:

gs lı lar fb iler kadar aptal değil ki sazan olup atlasın

yanıt0
yanıt3
Zaza:

Koç gibi zengin biri fakirlerden dileniyor. Volkan çok haklı. Daha fazlasını hak ediyorlar. Murat Boz zengin İmamoğlu a bağış yapar Filistine yok. İki yüzlü insan çok. Bu resmen riyakarlık.

34
5
yanıtYanıtla
kaner:

fb sadece futbol kulübü değil bünyesinde bir sürü asgari ücretli düşük ücretli personel çalışıyor bunların maaşları nasıl ödenecek kapı dışarı mı konulacaklar? tabi ki fbye bağış yaptım yıllar sonra yine istenirse yine yaparım hem filistine yapacağım bağışın bu ekonomik krizde filistinlilere ulaşacağına hiç ihtimal vermiyorum direk gidip elden vermedikçe çok zor.

11
28
yanıtYanıtla
erdem:

fenere yaptığın bağışı elden mi yaptın kim yiyecek slimani -kamenni daha bir sürüsü yazık üzülüyorum milletime

yanıt1
yanıt1
ALKISLIYORUM:

AYNEN COK DOGRU SÖYLEMIS HELAL OLSUN VOLKANIMA

34
4
yanıtYanıtla
Tüm 289 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title