Haberler

Volkan Konak, 31 yıl sonra düğün yaptı! Eşi ayakkabısından dolayı yürüyemedi

Güncelleme:

1992 yılında evlendiği Selma Konak ile o dönemler maddi imkansızlıklar nedeniyle düğün yapamayan Volkan Konak, yakın çevresinin katıldığı bir düğün yaptı. Dar bir gelinlik tercih eden Konak, ayakkabısının da rahatsız etmesiyle yürümekte güçlük çekti. Düğüne girişte acıdan yürüyemeyen Selma Konak, sık sık durarak kendini toparlamaya çalışsa da başarılı olamadı.

Karadeniz müziğinin sevilen sanatçılarından Volkan Konak, 1992 yılında Selma Konak ile nikah masasına oturdu. Evlendiği dönem maddi imkansızlıklar yaşayan ikili, 31 yıl sonra düğün yaptı.

SELMA KONAK AYAKKABISINDAN DOLAYI YÜRÜYEMEDİ

Evlendikleri dönemde maddi imkansızlık yaşayan çift, sade bir nikahla evlenmişti. 3 çocuk sahibi olan Konak çifti, hayallerini 31 yıl sonra gerçekleştirerek bir düğün yaptı. Kır düğünü tercih eden ikiliden Selma Konak, tüy ve işlemeli detaylı gelinlik tercih ederken Volkan Konak da siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu bir damatlık giydi. Düğün mekanına girerken ayakkabısının azizliğine uğrayan Selma Konak, yolda yürümekte güçlük çekti. Düğüne girişte birkaç kez durarak ayakkabısı ve elbisesini toparlamaya çalışan Konak zor anlar yaşayınca ilk dansı da yarıda kesmek zorunda kaldılar.

Volkan Konak, eşiyle 31 yıl sonra düğün yaptı! Eşi ayakkabısından dolayı yürüyemedi

"HAYALLERİNDEKİ DÜĞÜNÜ YAPTILAR"

Çifti mutlu gününde yalnız bırakmayan yapımcı Polat Yağcı, "Bir ömrü birlikte geçirip üç evlat yetiştirdiler. Evlendikleri zaman şartlar hayallerindeki düğünü yapmalarına imkan vermemişti ama Kuzeyin Oğlu aklına koymuştu bir kere… İmza attıkları günün üstünden 25 yıl geçse de, o bugün 'Kadınım' dediği eşine harika bir düğün yaptı… Biz de buna şahitlik ettik. Büyük keyif! Bir yastıkta kocayın Volkan&Selma" ifadelerini kullandı.

Volkan Konak 1992 yılında evlendiği Selma Konak'tan dünyaya gelen çocuklarına sırasıyla 'Şimal', 'Volkan' ve 'Derin' adlarını verdiler.

Volkan Konak, eşiyle 30 yıl sonra düğün yaptı

Volkan Konak, eşiyle 31 yıl sonra düğün yaptı! Eşi ayakkabısından dolayı yürüyemedi

Volkan Konak, eşiyle 31 yıl sonra düğün yaptı! Eşi ayakkabısından dolayı yürüyemedi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Volkan Konak Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title