Haberler

Volkan Konak'a Yağmur Engeli

Yaz konserleri kapsamında Mersin'de sevenleri ile buluşan ünlü sanatçı Volkan Konak, şiddetli yağmur nedeniyle sahnede ancak bir saat kalabildi.

Yaz konserleri kapsamında Mersin'de sevenleri ile buluşan ünlü sanatçı Volkan Konak, şiddetli yağmur nedeniyle sahnede ancak bir saat kalabildi.

Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampusu Amfi Tiyatro'da gerçekleşen konsere Volkan Konak'ın hayranları akın etti. Yağmura rağmen sahneye gelerek ilk şarkısını söyleyen Konak, organizasyonu gerçekleştiren Yunus Özdemir'e teşekkür ederek, "Biz normalde konseri iptal etmeyi düşünüyorduk. Çünkü malum şehitlerimiz var. Bu mevsimde Mersin'e yağmur yağar mıydı? Bu akşam biraz ıslansanız ne güzel olur. Ama yine de yağmasın. Dolayısı ile bu konserin olmasını ben istedim. Buradaki dostlarımızı öksüz ve yetim bırakamazdık. Bizi ufuklarda bekleyen gözleri kızarık bırakamazdık. Her zaman gelemiyoruz. O yüzden bu akşam buradayız" dedi.

Kendisine gösterilen ilgi karşısında memnun olan Konak, yaptığı araştırmalara göre 35 yıl daha yaşayabileceğini söyleyerek, "Sülale ortalamamı aldım, yaşayacağım süreyi buldum. Allah'tan anne tarafım uzun yaşıyor. Baba tarafım hep gidiyor. 30-35 yaşım kaldı. Dolayısıyla işim başımdan aşmış. Ben sevmekle meşgulüm. İnsanlarımı, dost yüzlü, gülücüklü insanlarımı ne ırksal, ne inançsal ayrılığa girmeden sadece insan diye seviyorum. Benim kıble insandır. Ben insanı seviyorum. Başka bir şey beni ilgilendirmiyor" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin her geçen gün yaşanmaz bir hal aldığını söyleyen Konak, "Kışın sobadan zehirlenen insanımıza, gölde boğulan çocuğumuza, doğuda şehit olan askerimize de üzülüyorum. Ne yapacağımız şaşırdık. Ülkede bir umutsuzluk, bir gerginlik, önyargı, fesatlık, savaş var. Ama bu ülkede birilerinin de umut olması, moral ve neşe vermesi lazım. Biz bu akşam düğün yapmayacağız ki, biz bu akşam insanlara moral pompalayacağız. Sanatın böyle bir işlevi var. Bazı önyargılı arkadaşlar 8 tane şehidimiz var eyvallah. Biz de acayip üzgünüz. Bir kişi ölünce kıymeti olmuyor mu sizce? Bir önce de bir polis arkadaş öldürüldü, onun kıymeti yok muydu? Rakamlar neyi değiştirir? Zaten yanıyoruz, bu ülkede mutlu olmak gibi bir şansımız kalmadı gibi. Büyük bir sevgisizlik var" diye konuştu.

Konuşmasının ardından şarkılarını seslendirmeyi sürdüren Konak'a konsere katılan yaklaşık 2 bin kişi de zaman zaman eşlik etti. Konser sırasında yağmurun hızını artırmasına rağmen Konak konserini sürdürürken, orkestra ve tesisat ekibi de yağmurdan nasibini aldı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Konak, yağmurun hızını daha da artırdığını görünce konserini bitirmek zorunda kaldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mersin Üniversitesi Yunus Özdemir Volkan Konak Çiftlikköy Magazin Haberler

title