Haberler

Victoria Beckham Çıldıracak! David Beckham, Bakıcıya Bir Gece İçin 3,7 Milyon Teklif Etmiş

Güncelleme:

18 yıldır Victoria Beckham ile evli olan David Beckham'ın bakıcısına para karşılığı cinsel ilişki teklif ettiği ortaya çıktı. Bakıcı, "Tek gece için bana 3,7 milyon teklif etti." dedi.

Dünya futbolunun efsane oyuncularından biri olan İngiliz David Beckham'ın çocuklarının eski bakıcısı Rebecce Loos, son açıklamasıyla gündem yarattı. Bakıcının açıklamaları Victoria Beckham'ı çıldırtacak.

CİNSEL İLİŞKİYE GİRİP O ANLARI KAYDETMEK İSTEMİŞ

Beckham'ın Real Madrid'de oynadığı dönemde bakıcılık yapan Loos, yıldız oyuncuyla ilişkiye girmesi ve o anları kayıt altına alması karşılığında 1 milyon dolarlık (3,7 milyon TL) teklif aldığını açıkladı. Loos, bu tarz teklifleri hiçbir zaman kabul etmediğini belirtti.

David Beckham ve bakıcı:

Victoria Beckham Çıldıracak! David Beckham Bakıcıya Bir Gece İçin 3.7 Milyon Teklif Etmiş

Victoria Beckham Çıldıracak! David Beckham Bakıcıya Bir Gece İçin 3.7 Milyon Teklif Etmiş

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Victoria Beckham David Beckham Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (27)

ADANA:

bakıcıda harbi bakıcı masallah :D

30
8
yanıtYanıtla
Ata Sever:

inandırıcı değil. .

32
4
yanıtYanıtla
Oha:

Otobanda 50 lira ????

28
3
yanıtYanıtla
ŞÜPHE:

OHA Bilgi sahibi fiyattanda haberdar. . . !!!

yanıt4
yanıt1
AYŞE:

Beckham la olmak isterdim

9
15
yanıtYanıtla
sdf:

ulan adamın senden para alması gerek gelde inan

18
2
yanıtYanıtla
EDA:

BENCE İLİŞKİLER TEK GECEDE KALMALI DAHA HEYECAN VERİYO

10
9
yanıtYanıtla
SOS:

BENCEDE ÇOK HAKLISIN EDACIM :)

yanıt3
yanıt6
MEMATI BASSS:

EDACIM ONUN YERINE BEN GELIM ISTERSEN

yanıt0
yanıt0
EDA:

HEYECAN VERİCEKSEN GEL TABİ

yanıt1
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title