Haberler

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni sevgilisinin mesleği şaşırttı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Son dönemde Berrak Tüzünataç ve Gülcan Arslan ile kısa süren birliktelikler yaşayan Kaygılaroğlu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun yeni sevgilisi Ceren Kaçıkoç'un özel bir şirkette sosyal medya yöneticisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Netflix'te yayınlanacak olan Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Uraz Kaygılaroğlu, yine özel hayatıyla gündeme geldi.

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Son dönemde Berrak Tüzünataç ve Gülcan Arslan ile kısa süren birliktelikler yaşayan Kaygılaroğlu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

SOSYAL MEDYA YÖNETİCİSİYMİŞ

Snob Magazin'in haberine göre; Uraz Kaygılaroğlu'nun gönlünü Ceren Kaçıkoç'a kaptırdığı öne sürüldü. Ceren Kaçıkoç'un özel bir şirkette sosyal medya yöneticisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni sevgilisinin mesleği şaşırttı

PAYLAŞIMINA YORUM YAPTI

Kaygılaroğlu, Kaçıkoç'un "Çalışıyorum" notuyla paylaştığı fotoğrafının altına "Çalışan kazanır elması kızarır" yorumunu yaparak şaşkına çevirdi.

İkilinin bir süredir birliktelik yaşadığı iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uraz Kaygılaroğlu Berrak Tüzünataç Gülcan Arslan Haberler

500

Yorumlar (1)

Lokum Ceto :

o nasil oturmus masallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title