Haberler

Ünlüler 'Kıvılcım'ları Çocuklarıyla İzledi

Küçük dansçılar topluluğu 'Kıvılcım' bir kez daha ayakta alkışlandı. Gösteriye siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri ve çocukları ilgi gösterdi.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun çocuk dansçılarından oluşan Kıvılcım grubunun önceki günkü dans gösterisi birbirinden ünlü isimleri buluşturdu. 4-12 yaş grubundan 80 çocuğun 2 yıllık çalışması sonrası ortaya çıkan gösteriye sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimler de çocuklarıyla katıldı.

ERDOĞAN AİLESİ

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve kızı Ecehan, Hakan Yılmaz ve kızı Deniz, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Hıncal Uluç, Betül Demir gibi ünlü isimler gösteriyi izleyenler arasındaydı. Kıvılcım'ı en önden izleyenler arasında Mustafa Erdoğan'ın oğulları Atlas, Ares ve Güney ile Yılmaz Erdoğan'ın oğlu Rodin ve Deniz Erdoğan'ın oğlu Beran da vardı. Kuzenlere dedeleri Nazım Erdoğan ile babaanneleri Süheyla Erdoğan eşlik etti. Deniz Erdoğan ve eşi Elif Erdoğan da seyirciler arasındaydı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Deniz Erdoğan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title