Haberler

Ünlü YouTuber Reynmen, gönlünü güzel oyuncuya kaptırdı

Güncelleme:

Son şarkısıyla büyük ses getiren Youtuber Reynmen'in gönlünü güzel oyuncu Ayşegül Çınar'a kaptırdığı iddia edildi.

Yaklaşık 3 hafta önce çıkardığı Ela şarkısının müzik listelerini alt üst etmesinden sonra çok konuşulan ünlü Youtuber Reynmen, aşk iddiasıyla gündeme bomba gibi düştü.

İKİLİNİN YAKINLIĞINI FANLARI ORTAYA ÇIKARDI

Daha önce adı oyuncu Bahar Şahin ile anılan sosyal medya fenomeni Reynmen'in gönlünü yine bir oyuncuya kaptırdığı iddia ediliyor. Reynmen'in Yasak Elma dizisinde Talat Bulut'un hayat verdiği Halit Argun'un küçük kızı Lila rolüyle ünlenen Ayşegül Çınar ile yakınlaştığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayşegül Çınar'ın Reynmen ile yakınlığını fanlarının paylaştığı video ortaya çıkardı.

Ünlü YouTuber Reynmen, gönlünü güzel oyuncuya kaptırdı

HIRKA ELE VERDİ

Tv100'ün haberine göre Göktürk'teki evinin bahçesinde şarkı söyleyen Reynmen'in yanındaki salıncakta sallanan genç kızın Ayşegül Çınar olduğu öğrenildi. Reynmen ile Göktürk'te bir cafede de beraber görülen Ayşegül Çınar'ın üzerindeki aynı hırkayla yaptığı paylaşım da fanların gözünden kaçmadı.

Ünlü YouTuber Reynmen, gönlünü güzel oyuncuya kaptırdı

Ünlü YouTuber Reynmen, gönlünü güzel oyuncuya kaptırdı

Ünlü YouTuber Reynmen, gönlünü güzel oyuncuya kaptırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayşegül Çınar Reynmen Haberler

Bakmadan Geçme

Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1 Mayıs kuyumcular açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs eczaneler açık mı, kapalı mı?
500

Yorumlar (21)

DEVLET-İ ALİYYE:

Vatana millete bir tane hayrı var mı bunların ALLAH aşkına ? Benimde yok ama zararımda yok hiç olmazsa.

32
3
yanıtYanıtla
XC:

sen yorum yapmasan devleti aliye olurdu devledi veliye At kelebeee Sevmıyorsan seven kişilere saygı goster

yanıt2
yanıt4
CONI:

O kadar para kazandirdiniz adama ne yapacakti cahil insanlarsiniz iste izlemeyin su herifi

30
4
yanıtYanıtla
Emre:

Ya daha tanımıyorsun pek bir haberin yok bu haberde yalan göterinden uyduruyorlar reynmen böyle bir insan değil birde ne yapacaktı diyorsun cahil ? İnsanlar istediğini izler SANANE cahillikle ne alakası var bu nasıl bir mantık adam şarkıdan kazandığı bütün parayı 4 ayrı vakifa bağışladı .Hikâyelerinde bazı kan nakline yada engelli insanlara yardım ettiği görülüyor .Bu adamı izleyen neden cahil olsun sen git cahil kelimesinin anlamını ogrende gel

yanıt3
yanıt0
........:

Çekemiyosan Reynmeni çatla geber

yanıt0
yanıt0
malabadi:

eeeee artık buda parayı bulduya artık varoşların çoçuğu değil sosyetenin çoçuğu olur.Tabiki artık oyuncularla mankenlerle olur benle olacak hali yokya.ulan şu paranın ne dini ne imanı var insanı 90 derece değiştiriyor........

26
5
yanıtYanıtla
serkan.deu:

tanışalım mı, cevaba göre paranın dini imanı var mı göreceğiz

yanıt0
yanıt0
Ayşegül Çınar:

benim gönlüm spaydırmen de

26
3
yanıtYanıtla
bursalı:

reymen kim laaa ne iş yapar. .

12
4
yanıtYanıtla
boş ver:

youtuber ve 4 milyon izleyici aldı yeni şarkısı

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title