Haberler

Ünlü Sunucu Nazlı Çelik, Haberi Sunarken Kendini Tutamadı: Allah Belanı Versin

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna yapılan cinsel istismar ünlü sunucu Nazlı Çelik'i çileden çıkardı. Çelik, "Allah belanı versin." ifadelerini kullandı.

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna yapılan cinsel saldırı herkesi ayağa kaldırdı. Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, haberi sunarken büyük tepki gösterdi.

"KISA ZAMANDA YAKALANACAKTIR BU ŞEREFSİZ"

Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, toplumda büyük tepki çeken olayla ilgili haberi sunarken kendisini tutamadı. Star kanalının haber sunucusu Çelik, toplumda büyük tepkilere yol açan olayla ilgili, "En kısa zamanda yakalanacaktır bu şerefsiz." dedi. İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğu cinsel istismara uğradı. Ailesinin durumu fark etmesi üzerine hastaneye kaldırılan küçük çocuk yaşam mücadelesi verirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

"ALLAH BELANI VERSİN"

Nazlı Çelik haberin gösterilmesinin ardından, "İnsan şunu izleyince ne diyor biliyor musunuz? En hafif Allah belanı versin diyor, ama yetmiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Küçükçekmece Nazlı Çelik İstanbul Haberler

500

Yorumlar (77)

UFUK:

ÜLKEMİZDE MÜLTECİ İSTEMİYORUZ!

38
5
yanıtYanıtla
ERdal:

Asıl Allah seni. Belanı versin o sapıkları azdıran sen sonra da onlara gerekli haddi uygulamayanda senin sahibin

8
34
yanıtYanıtla
BÖRTEÇİNE:

ne saçmalıyon lan sen.

yanıt9
yanıt4
Wwwwwww:

Onların bir suçu yok onları barindiranin onlara bu imkanı verenin Allah belasını versin

38
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ:

AMİNNNN

yanıt1
yanıt0
Wwwwwww:

Allah önce onları buraya koyanin belasını versin

36
1
yanıtYanıtla
www:

Yukardaki arkadaşa mal diyen andaval, o zaman kaçak girişe engel ol deriz bizde muz cumhuriyeti mi burası. . Ülke maşallah yol geçen hanı gibi. .

yanıt1
yanıt0
YenidenRefah:

çok izlenen ve sevilen bir kadın sunucunun ağzı düzgün olmalı bu ne ortadoğu kafası. normalde söylediği sözde sonuna kadar doğru haklı ama televizyonun bir adabı vardır ne olursa olsun insanlara hitap ediyorsun nazlı topla kendini çık televizyona idam istiyoruz de çıkalım sokaklara idamı getirelim ama hakaret televizyona yakışmıyor acemliğine veriyorum

2
34
yanıtYanıtla
Abdullah ( Allah''ın kulu ):

idam gelmeli. kapsamı vatan hainliği, çocuk istismarı, kasten ve canavarca hislerle insanın va dahi hayvanatın katledilmesi. infazın yapılacağı yerde bulunduğu şehrin meydanı en az 1 gün de orada ibret için boynuna ceza sebebi yazılı bir afiş ile durması .

25
2
yanıtYanıtla
NURDAN ARMAĞAN:

İNŞALLAH BÖYLE BİR KANUN ÇIKAR.

yanıt3
yanıt1
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title