Haberler

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy anoreksiya hastalığına yakalandı

Güncelleme:

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, insanların hayli kilo vermesine sebep olan "anoreksiya nevroza" yani yemek yememe hastalığına yakalandı.

Eski eşi Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç'ın fotoğraflarını beğenmesi ve son olarak da "düğünlerine giderim" açıklamasıyla gündeme gelen sunucu Burcu Esmersoy, sağlığından oldu.

DAHA ÖNCE ÜNLÜ İSİMLER YAKALANDI

Burcu Esmersoy'un daha önce İrem Derici ve Çağla Şıkel'in de yaşadığı diğer adı "anoreksiya nevroza" olan yemek yememe hastalığına yakalandı.

DOKTORA KOŞTU

Hastalığa yakalanan Esmersoy'un yemek yiyemediği ve uyuma problemi yaşadığı öğrenildi. Ünlü sunucu bu problemlerden sonra uzman bir doktora koştu. İştahı kesilen ve yemek yemediği zaman mide sorunları baş gösteren sunucuya, iki tedavi şekli uygulanacak. Yasaklar getirilen oyuncu, diyetten bir süre uzak kalacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berrak Tüzünataç Burcu Esmersoy Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

MSDS:

Gaziantep''e gitsin 1 ayda antidiyet programı ile onu çok çabuk tedavi ederler, topaç gibi olur güzelliğine güzellik katar. . ))

15
2
yanıtYanıtla
sevgi:

Canım memleketim

yanıt1
yanıt0
Recep34:

Hatun güzel, hastalığının ismi de Mısır prensesine benzemiş geçmiş olsun.

6
7
yanıtYanıtla
ebru:

30 gün saatlerce çalışıp 2500 tl kazananlardan oluşan bir ülkede , hak etmeden kazanılan trilyonların bedeli bu kadar hafif olmamalı

11
1
yanıtYanıtla
E:

Sende kazan tutan mı var aptal aptal yorumlar yapmayın para kazanmakta suç

yanıt7
yanıt5
Kemal:

O dedigin sey dunyanin heryerinde var. Dunyanin her yerinde alt sinif, orta sinif ve ust sinif var. Her ulkeninde sartlari farkli. Ama nedense sadece yurdumun insani bunu belli kesimlere baglayip beyinsiz beyinsiz yorumlar yapiyolar.

yanıt3
yanıt0
ZAYIFLAMA HASTALIĞI:

İyi olmuş beter olsun. Kendini beğenmişin teki. Güzel olsa neyse. Bunun İtalyan sevgilisi buna iyi giydirmişti. Köylünün teki, kendini beğenmiş demişti bunun için. NTV Spor kanalında spor haberlerini iyi sunardı o ayrı.

5
5
yanıtYanıtla
Obektif Olalım:

Ne demek o, tabiki güzel kadın, bütün kadınlar onun gibi olsa, etrafımızda güzel kadın görürdük. Kıskanmayın kadını. Tabi ki aynaya baktığında da kendini beğensin.

yanıt1
yanıt2
OK:

Daha elit bi hastalık bulması lazım.

6
3
yanıtYanıtla
BÜNYAMİN:

Adana’ya gidin Burcu hanım, birkaç ay kalın yeter.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title