Haberler

Ünlü spiker Reha Muhtar, 92 yaşındaki babasının görüntüsünü paylaşıp isyan etti

Güncelleme:

Eski eşi Deniz Uğur'la çocuklarının velayeti nedeniyle sorun yaşayan ünlü haberci Reha Muhtar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 92 yaşındaki babasının dün hastanede noter tespitiyle ifade verdiğini söyleyerek isyanda bulundu.

Ünlü gazeteci Reha Muhtar, bir süreden bu yana çocukları Mina ve Poyraz Muhtar'ın velayeti dolayısıyla eski eşi Deniz Uğur'la sorun yaşıyor. Muhtar'a yönelik sürekli yeni bir iddia gündeme getiren Uğur, ünlü habercinin akıl sağlığının yerinde olmadığını öne sürüyor.

YAPTIĞI PAYLAŞIMLA İSYAN ETTİ

Reha Muhtar ise karşı tarafın tek derdinin mal varlığını ele geçirmek ve çocuklarını elinden almak olduğunu söylüyor. Ünlü haberci son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyanda bulundu.

"92 YAŞINDAKİ BABAM İFADE VERDİ"

Muhtar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "92 Yaşındaki babam dün tekerlekli sandalyeyle Devlet Hastanesine gidip oğluna atılan iftiralara karşı noter tespit görüntüsüyle ifade verdi. Oğlumla hayatta biz sadece ikimiz varız. Bir de torunlarımız var dedi. Bugünler de geçecek babacım sen rahat ol."

Ünlü spiker Reha Muhtar, 92 Yaşındaki babasının görüntüsünü paylaşıp isyan etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Reha Muhtar Deniz Uğur Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

HATİCE TANYILDIZ:

günahları boynuna işin aslını Allah bilir ama şahsen bu adam bana çok samimi gelmiyor

144
26
yanıtYanıtla
Kemal ALBAYRAK:

bu güne kadar yüz binler gittide sesiniz çıkmadı ne oldu şimdi. bunla ilgili yasayı değiştirelim desek ortadan kaybolursunuz çünkü iyi olan her şeye karşısınız.

108
8
yanıtYanıtla
Turgut Kurt:

Merhaba diyorum Reha bey ne yaziki bir cikmazin içine girmiş siniz cikamadiniz oysa nekadar rahat cikmak ve unitulmak ama siz unutuldugunuz için çıkmak istemiyorsunuz ??????

68
11
yanıtYanıtla
Murat Bey:

Rehaacığım.... Rehacım... geçmişte cuma namazı kıldıkları için ana haber bültenlerinde terörist ilan ettiğin çocukların ahı olabilir mi bu acaba, maalesef senin için çok üzülemiyorum, ettiğinin bir kısmı çıkıyor belkide.. sen anladın onu

53
22
yanıtYanıtla
Murat Bey:

Reha bey bir zamanlar Cuma Namazına gittikleri için damgaladığınız çocukların ahı olmasın bu, hiç üzülemiyorum sizin için

47
16
yanıtYanıtla
Ramazan Özkartal:

Reha bey ne başına gelse sana müstehaktır o çoçukların hakkı senin burnundan çıkar etme bulma dünyasıdır bu böyledir bu işler

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title