Haberler

Ünlü sanatçı Selçuk Yöntem'den Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkmasına bomba yorum

Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkmasına bir yorum da ünlü sanatçı Selçuk Yöntem'den geldi. Sosyal medyadan açıklama yapan Yöntem, "Bravo Meral hanım böyle bir dönüşümü bir tiyatro oyununda bile hiçbir aktör yorumlayamaz. Pes." ifadelerini kullandı.

İyi Parti lideri Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkıp 6'lı Masa'dan kalktı. Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda göreve davet etti.

SELÇUK YÖNTEM DE YORUM YAPTI

Siyaset gündemine bomba gibi düşen gelişme sonrası bir çok isim konu hakkında bir değerlendirme yaptı. Akşener'in masadan kalkmasıyla ilgili ünlü sanatçı Selçuk Yöntem de dikkat çeken bir yorumda bulundu.

"BRAVO MERAL HANIM"

Yöntem, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Bravo Meral hanım böyle bir dönüşümü bir tiyatro oyununda bile hiç bir aktör yorumlayamaz.. Pes." dedi.

Ünlü sanatçı Selçuk Yöntem'den Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkmasıyla ilgili bomba yorum

Mesut Şahin
Haberler.com - Magazin

Meral Akşener Selçuk Yöntem İYİ Parti Selçuk Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Mus Cus:

Bu sanatci bozuntulari da nekadar üzülmüslerse artik icleri iclerini yiyor. Beter olun insaallah Reis RTE size ne yapti bu kin bu düsmanlik bu hadsizlik niye.

42
21
yanıtYanıtla
Hüseyin Kılıç:

Bence Mansur ile imam yeni bir ittifak yapsınlar nasılsa ittifaklar havada uçuşuyor yanlız unuttukları bir şey var bu millet onlar gibilerinin hepsini tarihe gömmüştür bunlardan hiç bir cacık olmayacağını bu millet iyi biliyor gerçek olan rte gerisi boş teneke

36
23
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

6 LI MASAYI DAĞITMAK VATAN A İHANETTİR DEMİŞTİ EEE ŞİMDİ NE OLMUŞ OLDU

38
15
yanıtYanıtla
bekir yapici:

gayet basit 2018 seneryosunu tekrar sahneye koydu kendini yalanliyarak milletin en az yüzde ellisine bir sefer daha ihanet etti cevabi sandikta alacak.

yanıt6
yanıt4
zımpara kemal baybay:

Evet çok ünlü birisi çevirdiği filimlerden belli oluyor behlülü çağırın gelsin o anlatsın bunların hepsi aynı bunlarda bir müslüman Türk'de bulunması gereken değerler bulunmaz.

26
24
yanıtYanıtla
Unknown 123:

Düsünün siz o Devleti idare edeceksiniz he,hadi .. deh ..deh

28
6
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

En büyük tiyatrocu meral apla ve partisidir :) bunu sokaklarda vs bir çok kez gördük tescilli ispatlı :)

21
5
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Meral Akşener akp ye koltuk değneği olmuştur ama farketmezzzz akp dönemi bitmiştir

7
11
yanıtYanıtla
Vedat Bütün:

Otur oturduğun yerde tiyatronu yap.herkes siyasetçi oldu memlekette.

6
5
yanıtYanıtla
Mehmet Mirdeslioglu:

Seninde tarafın belli oldu taraflı sanatçı sözde sanatçı eğer siyaset yapacaksanız defolun gidin partiye üye olup halk tv de dizi cekin

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title