Haberler

Ünlü sanatçı İlyas Salman'ın ölen Civan Canova için yaptığı paylaşım kriz yarattı

Güncelleme:

Ünlü sanatçı İlyas Salman, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden meslektaşı Civan Canova için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ancak Salman'ın paylaşımındaki "Işıklar içinde uyusun" sözleri, takipçilerinin tepkisiyle karşılaştı. Bunun üzerine yeniden bir paylaşım yapan Salman, "Ölen arkadaşımı kendimce andım diye o kadar kötü şeyler yazılmış ki. İnanca saygı önemli tabii, peki tüm inançlara saygı?" dedi.

Sanatçı Civan Canova, akciğerinde kitle tespit edilmesinin ardından tedaviye altına alındığı hastanede geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Bugün son yolculuğuna uğurlanan Canova'nın cenazesine çok sayıda meslektaşı katıldı. Bazı meslektaşları ise taziyelerini sosyal medya üzerinden dile getirdi. O isimlerden biri de İlyas Salman oldu. İlyas Salman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sınıftayken civandın, hala civan olarak gittin. Işıklar içinde uyu." ifadelerini kullandı.

"AHİRETE İNANMADIKLARINI GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORLAR"

İlyas Salman'ın bu paylaşımının altına "Ünlüler mezarlarına elektrik hattı mı çektiriyor?, Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun gibi sözler söylemek, zorlarına gidiyor, bu tarz laflarla ahirete inanmadıklarını göstermeye çalışıyorlar işte" şeklinde yorumlar yapıldı.

"ÖLEN ARKADAŞIMI KENDİMCE ANDIM"

İlyas Salman ise, "Peki biz de kendimize göre baş sağlığı dilesek ne olur? Sizi kırmayız ki." yorumunu yaptı. İlyas Salman, "Ölen arkadaşımı kendimce andım diye o kadar kötü şeyler yazılmış ki. İnanca saygı önemli tabii, peki tüm inançlara saygı?" diye yazdı.

İşte Salman'ın o paylaşımı:

Ünlü sanatçı İlyas Salman'ın ölen Civan Canova için yaptığı paylaşım kriz yarattı

Ünlü sanatçı İlyas Salman'ın ölen Civan Canova için yaptığı paylaşım kriz yarattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Civan Canova İlyas Salman Haberler

500

Yorumlar (55)

Sesli Köşe:

Işıklar içinde uyusun

152
283
yanıtYanıtla
Alper Tardulu:

Bırakın adamın neye inandığını kutsala hakaret etmediği sürece kimseyi ilgilendirmez kimsenin inancı.İnanç istismarcılığı yaparak arka taraftan (hatta bazen göstere göstere) malı götürenlere bakın siz.

290
113
yanıtYanıtla
Sadık:

Onuda yaptı iyi araştır, hemde Peygamberimize.

yanıt0
yanıt0
Shef :

Bir kaç hafta önceki söylemleri olmasa, hiç kimse farkına bile varmazdı. Ülkemizde kendini ateist göstermek, dine hakaret vari ifadeler kullanmak, kendilerince büyük bir şey başardıklarını sanıyorlar. Kafa bu kadar basıyor demek.

262
121
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

İnançsızliga hatta Tüm inançlara saygı bu ülkede var....Sadece İslama saygı yok malesef.

164
73
yanıtYanıtla
Akın ÖZYURT:

Adam ne yapmış da İslam'a saygısızlık yapmış. Şu an saygısızlık yapan o mu yoksa ideolojisini diretmeye çalışan kendiniz gibi düşünmeyenlere tahammül edemeyip hedef tahtası yapan senin gibiler mi? Tekrar soruyorum kim kime saygısızlık yapıyor?

yanıt111
yanıt68
Doğrucu Davud:

İslama saygı var da yobazlara yok. İkisini karıştırma

yanıt31
yanıt20
Doğrucu Davud:

İslama saygı var kardeş yobazlara cahillere saygı yok. Çünkü saygıyı hak etmiyorlar

yanıt32
yanıt19
Zamanla Akıllanan Adam:

kendi göstermediğin saygıyı da, kendine beklemek de ne biliyim.

117
71
yanıtYanıtla
Zırtapoz:

Işıklar içinde uyusun nedir la

98
89
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title