Haberler

Ünlü sanatçı İlyas Salman'dan kendisiyle ilgili "Öldü" haberine ilginç tepki

Güncelleme:

Ünlü sanatçı İlyas Salman, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında öldüğüne yönelik çıkan haberlere yanıt verdi. Salman, "Çok iyi adamdım, yattığım yer incitmesin. Yalnız Cebeci Mezarlığı'nda yer bırakmadım yeminle" dedi.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alan ünlü sanatçı İlyas Salman, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

ÖLDÜĞÜ YÖNÜNDE HABERLER ÇIKTI

Salman, Twitter'da öldüğüne yönelik haberler dolaşmasının ve bu haberlere çok sayıda yorum yapılmasının ardından kendisini tutamadı.

"CEBECİ MEZARLIĞI'NDA YER BIRAKMADIM"

Ünlü sanatçı, öldüğüne dair habere esprili şekilde yaklaşarak, "Çok iyi adamdım, yattığım yer incitmesin. Yalnız Cebeci Mezarlığı'nda yer bırakmadım yeminle" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Ünlü sanatçı İlyas Salman'dan kendisiyle ilgili 'Öldü' haberine ilginç tepki



Kaynak: Haberler.com / Magazin

İlyas Salman Haberler

500

Yorumlar (5)

Hakan Arslanoglu:

Bizler seni Sefil Bilo, Banker Bilo, Çiçek Abbas olduğun zamanlar sevdik. hatta kırmızı minibüsünün tekerleri çalındığında senle beraber üzüldük. Bugün ise Müslüman Ülkesinde ben sizin inandığınız Allah' a inanmıyorum diyorsun. İşte o zaman Halkın gözünde öldün..

29
8
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

yattığın yer incitmesin istiyorsan laa ilaha illallah de kurtul. vallahi Allah var , hesap var. bin tane akli delili var.

17
6
yanıtYanıtla
Turan İNCEOZ :

Lo Bilo, vallah sana üzülmüşem.. Keşke iman etsen...

11
8
yanıtYanıtla
Alpay Başbozkurt:

Daha Kur'an-ı kerimin başında Bakara suresinin 6 ve7.ci ayetlerinde: “Kendilerini uyarsan da uyarmasan da kafir olanlar inanmazlar. Allah onların kalpleri ve kulaklarını mühürlemiştir; onların basiretleri (kalp gözleri) üzerinde perde vardır” uyarısında bulunuyor

6
2
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Adam İman etmiyor arkadaş zorla yaptıramazsın iman etmesi için önce inanması lazım inanması inanmadıktan sonra karşısına tövbe haşa peygamberde çıksa inanmayacak

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title