Haberler

Ünlü sanatçı Ahmet Özhan Cerrahi Tarikatı'nın şeyhi oldu

Güncelleme:

Türk Sanat Müziği sanatçısı Ahmet Özhan, hayatını kaybeden Ömer Tuğrul İnançer'in yerine, Cerrahi tarikatının yeni şeyhi oldu.

Eylül ayının başında hayatını kaybeden Cerrahi Tarikatı'nın lideri Ömer Tuğrul İnançer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla toprağa verilmişti.

TARİKATIN YENİ LİDERİ AHMET ÖZHAN OLDU

Tarikatın son postnişinin vefatı sonrası, "Yeni lider kim olacak?" sorusu merak edilirken, İncisam dergisinin genel yayın yönetmeni Mustafa Özel'in paylaşımı merakları giderdi. Özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tarikatın yeni postnişinin 17 yaşından beri Cerrahi Tarikatı'na mensup olan Türk Sanat Müziği sanatçısı Ahmet Özhan olduğunu aktardı.

Ünlü sanatçı Ahmet Özhan Cerrahi Tarikatı'nın şeyhi oldu

TARİKATLA 17 YAŞINDA TANIŞTI

Genç yaşından itibaren Cerrahi tarikatına mensup olan ünlü sanatçı, İnançer'in olmadığı günlerde meşkleri yönetiyordu.İnançer ile 17 yaşındayken Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde tanıştığını söyleyen Ahmet Özhan bir röportajında, ilk andan itibaren 'Hakk'a göçeceği zamana kadar' hiç ayrılmadıklarını ifade etmişti.

Ünlü sanatçı Ahmet Özhan Cerrahi Tarikatı'nın şeyhi oldu

Ünlü sanatçı Ahmet Özhan Cerrahi Tarikatı'nın şeyhi oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Özhan Haberler

500

Yorumlar (10)

seyfullah aydın:

kuranda islamda tarikat ruhban sınıfı şeyh meyh yoktur her müslüman Allah katında eşittir tek rehber kurandır din adamları ve din alimleri kuranı sağa sola sapmadan en doğru şekilde topluma bunu anlatmakla mükelleftir yoksa büyük vebali vardır

330
89
yanıtYanıtla
Alkurt:

Seyfullah, yerden göge kadar haklisin. TEK mürsit yani yol gösterici Yüce Kitabimiz KURAN dır. Tarikat veya cemaatler karanliga götürür, KURAN aydinliga cikarir. Ne diyor Kuran da YÜCE ALLAH, siz bu dini alip parcalara firkalara böleceksiniz. HER firka kendisiyle övünür..Dini ögrenmek isteyen direkt anladigi DILDE Kuran okuyacak..Bitti

yanıt65
yanıt19
Hamit Gündoğdu:

Allah'ın bize bahşettiği aklımızla ufak bir beyin cimlastigi yapalım. Allah bir, Kur'an bir, İslam inancı bir, peygamber bir ama binlerce tarikat var ve bunlar en büyük hakaretleri birbirlerine yapıyorlar. Bence Allah'ın gönderdikleri yeterli. Demekki amaç bambaşka.

198
76
yanıtYanıtla
Ahmet Ağa:

Tarikatta neymiş

103
60
yanıtYanıtla
Erdem Taner:

Şeriat nerede? Bir insanın havada uçtuğunu görsen şeriatına bakılır.Çalgıyla gümbürtü zımbırtıyla tarikat yan yana olmaz.Sünnete aykırı.

113
44
yanıtYanıtla
ALP ALP:

Tasavvuf

yanıt26
yanıt16
Erdem Taner:

Tasavvufta da şeriata bakılır.Şeriat yoksa olmaz.

yanıt41
yanıt21
UZUNMUSTAFA:

ee banane islami kullanarak para toplamanin farkli versiyonu

8
1
yanıtYanıtla
Doğuş:

İslamı herkes bir telden çalıyor. Sonu hüsran olur

5
1
yanıtYanıtla
ALP ALP:

Ney ve Def uygundur bunu bilmiyorsan nurdan yazma ....Tenekede boştur vurunca ses çıkarır

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title