Haberler

Ünlü Oyuncuyu Kızdıracak Sözler

Güncelleme:

Armağan Çağlayan, güzel oyuncu Bergüzar Korel için zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Armağan Çağlayan, 'Karadayı' dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaşan ve 'Hakime Feride' karakterine hayat veren Bergüzar Korel'i sert bir dille eleştirdi. Korel'in oyuncu olmadığını söyleyen Armağan Çağlayan, Twitter sayfasına "Bergüzar Korel'e 'oyuncu' diyenin kalbini kırarım. Söyleyeyim de kimse kırılmasın!" notunu düştü.

"BERGÜZAR İNEK GİBİ BAKIYOR"

Bergüzar Korel, 'Binbir Gece' dizisinde oynarken Yalçın Küçük'ün eleştirilerine maruz kalmıştı. Güzel oyuncuya yapılan 'inek gibi bakıyor' eleştirisi o dönem oldukça ses getirmişti.

Yalçın Küçük, geçtiğimiz yıllarda televizyon dizilerini eleştirmişti. Küçük, "Evet az tecavüz oluyor, çünkü televizyonlara bakıyorum spikerlerin göğüs çatallarına bakmaktan bir şey izleyemiyorum. Her taraf çıplak kadınlarla dolu. Bu kadar çıplaklıktan sonra Türkiye'deki tecavüz sayısı az bile oluyor." demişti.

O dönem 'Binbir Gece''de 'Şehrazat' rolü ile izleyici karşısına çıkan Bergüzar Korel'e de eleştirilerde bulunan Yalçın Küçük, Korel için 'İnek gibi bakıyor' demiş ve bu sözler uzun süre tartışılmıştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Armağan Çağlayan Bergüzar Korel Yalçın Küçük Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title