Haberler

Ünlü Oyuncu Ufuk Bayraktar 20 Gündür Hapis Yatıyor

Güncelleme:

En son 'Vatanım Sensin'in 'Dağıstanlı'sı olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007'de karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi. Bayraktar'ın 20 gündür cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Bir döneme damga vuran 'Ezel' dizisinde Ramiz Dayı'nın gançliğine hayat veren ünlü oyuncu Ufuk Bayrak'ın yaklaşık 20 gündür cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

6 AY HAPİS YATACAK

2007 yılında silahla kavgaya karıştığı öğrenilen ve davası 20 gün önce sonuçlanan ünlü oyuncu, kesinleşen 6 aylık hapis cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi.

Ünlü Oyuncu Ufuk Bayraktar 20 Gündür Hapis Yatıyor

KAHVEDE ÇALIŞIRKEN KEŞFEDİLDİ

Ufuk Bayraktar, 2003 yılında, babasının işletmeciliğini yaptığı Cihangir'deki bir kafede çalışırken ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ufuk Bayraktar Magazin Haberler

500

Yorumlar (51)

Af karşıtı:

Cumhurbaşkanı nın söylediği gibi kimse halka karşı suç işleyenin affetme lüksüne sship değil, devlet kendine ait suçları affederese de bu Kendi bileceği iş

60
19
yanıtYanıtla
sıradan biri:

ya uzlaşma diye bişey var biz mağdurla uzlaşıyoruz affediyor ama bizi bırakmayan zaten kamu davası magdur affetsede kamudan alıyorsun yani burda devletin affetmesi lazım bence

yanıt0
yanıt0
Hamza kara:

2007 de işlenen suç 2018 de karara bağlanıyor, 11 yıl çok erken olmuş. Ülkemde adalet çok erken tecelli oluyor

65
4
yanıtYanıtla
ada:

çok yakışıklı inşaallllaaaah böyle bir erkeğim olur

6
49
yanıtYanıtla
Ramiz:

ezel dizisinden ötürü ağa gibi karşılanmak istemiş ama...

13
34
yanıtYanıtla
ramis:

ne alaka

yanıt41
yanıt5
mehmet:

haberi yapan birde bu adama haksızlık yapılmış gibi haber yapıyor. bunlar kızları bu hale getirdi. toplumu bozdu.

36
8
yanıtYanıtla
Sanane:

Aff cıksın yeter artik en azindan cezalarda indirim olsun herkes af bekliyor herkes sözünü tutsun mhp ye bu lafim kafalarina gore ceza veriyorlar hakimler boyle bisey olabilir mi

5
36
yanıtYanıtla
ilgnç:

ali haklı biçogumuzun bi yakını cezaevine giriyor hep çıksın istiyoruz ama canını yaktıgı ınsanlar ne olacak . benim yigenim uyusturucudan içerde şimdi ben buna af çıksın diye nasıl beklerim zehirlediği insanlar ne olacak . af çıksa da çıkmış olsa insan ehirlemeye devam edecek belki. . herkesin hakkında hayırlısı ne ise Allah onu veriyor , kimse dert yanmasın

yanıt7
yanıt1
Taner:

Yorumlarda bir Af konusu tutturulmuş gidiyor. Adamın cezaevinde yatma sebebi nedir? Kavga nedeni ile 6 ay yatacakmış. Burada esas sorgulanması gereken silahlı yaralamalar, uyuşturucu ve daha ağır suçlarda tutuklama olmaması. Yargıda yeknesaklık yok. Adamına göre muamele.

29
10
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title