Haberler

İmaj değiştiren Pınar Altuğ, adeta 10 yaş gençleşti

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve ailesiyle sürekli gündeme gelen oyuncu Pınar Altuğ, sık sık sarı tonlarında kullandığı saçlarını koyu renge boyattı. Yeni imajını takipçileriyle paylaşan oyuncuya beğeni yağdı.

Yıllar önce yayınlanmaya başlayan ve günümüzde hala konuşulmaya devam eden Çocuk Duymasın dizisiyle yıldızı parlayan Pınar Altuğ, yıllardır sarı renkte kullandığı saçlarını koyu renge boyatıp kahkül kestirdi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN ONAY ALDI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanılan ünlü isimlerin başında gelen 46 yaşındaki Pınar Altuğ, yeni imajını "Sürpriz" notuyla Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı. Altuğ'un yeni imajını gören Deniz Seki "Çok yakışmış" yorumunu yaparken Emine Ün de "Bayıldım" dedi.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, saçlarını koyu renge boyattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Altuğ Haberler

500

Yorumlar (63)

Urfali:

Peki ya kalbi oda genclesmis mi?? Turbana karsi olan rahatsizligi oda degismismi ??? Her nefis olumu tadacaktir

24
16
yanıtYanıtla
selim:

ne yapsa boş bu saatten sonra ahı gitmiş vahı kalmış o her şeyini adadığı dış güzelliği elinden kayıp gidiyor. . . geride sadece boşa geçirdiği hayat ve pişmalnlıkları kalacak iç güzellikten yoksun bu kesimin

23
8
yanıtYanıtla
.:

Kadının içinin güzelliğini nerden gördün de çirkin dedin hem sana ne kadının içinden sen yaptığı oyunculuğunu eleştir işi bu gerisi seni bizi ilgilendirmez

yanıt5
yanıt12
DÖSEMECI ARIF:

degil imaj deri degistirse bile yillar geri gelmiyor kaporta bozulmaya basladimi geri dönüsü yok imaj fotoshop kes yapistir düzelt sil falan bunlar kendini kandirmaktan baska bir ise yaramaz hayati gercekleriyle kabul etmak gerekir

24
5
yanıtYanıtla
ASLI:

ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN PINAR ARAP HAYRANI KISKANÇ YOBAZLAR KUDURSUN.

8
16
yanıtYanıtla
Baytar:

Nerdevarap hayranı varsa anladın vsen

yanıt1
yanıt0
Rüknettin Dede:

Gençliğimde ne zaman Pınar hanımı görsem evde besledigim sarı kanaryamla birlikte saygıdan ayağa kalkardık. Şimdi iyice yaşlandım. Sarı kanaryamda benimle birlikte yaşlandı kafesinde öylece yatıyor, uçamıyor, ötmüyor artık zavallı kuşum benim.

14
10
yanıtYanıtla
Sakaryalı Harun:

Sana defalarca dedim Rüknettin dedeciğim, işe yaramaz artık kes at o kuşu

yanıt18
yanıt4
Çeto:

Bitkisel hayata girmişsin yakında fişini çekerler

yanıt6
yanıt2
DELİ:

Hadi oradan dingil

yanıt6
yanıt3
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title