Haberler

Ünlü Oyuncu Engin Hepileri Sosyal Medya Hesabından Baba Olacağını Duyurdu

Güncelleme:

2015 yılında Beyza Şekerci ile nikah masasına oturan oyuncu Engin Hepileri, "4.5 aydır dünyaya haykırasım var, baba oluyorum" diyerek bebek beklediklerini açıkladı.

3 yıl önce dünya evine giren Beyza Şekerciğ ve Engin Hepileri çifti bebek bekliyor.

"BABA OLUYORUM"

Instagram hesabından baba olacağını açıklayan Hepileri, eşiyle çektirdiği fotoğrafı paylaşarak altına şu notu düştü: "4.5 aydır dünyaya haykırasım var.Aşkla yaşayıp, aşkla çoğalıyoruz. Baba oluyorum. Canıma can katan biricik karım seni çok seviyorum!"

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Oyuncunun paylaşımını gören hayranları fotoğrafı adeta tebrik mesajları yağdırdı. Hepiler'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

SETTE TANIŞMIŞLARDI

Beyza Şekerci ile Engin Hepileri 'İntikam' dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlamış, 29 Mayıs 2015'te de nikah masasına oturmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Hepileri Beyza Şekerci Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

Kübra:

Bugün sadece Annemin değil yolda rastladiğim bütün kadinlarin Anneler gününü kutladim burdanda bütün Anne lerin ve Anne adaylarinin Anneler gününü kutlarim.....

14
0
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

Toplumda son derece bir yozlaşma oldugu kesin..hükümet bunun önüne niçin geçemedi,,veya nezaman geçecek..? üstüne üstlük dini sahada çok büyük tahribatlar yapıldı,bunları yazıyorum ancak akapeli kardeşlerimin saldırısına uğruyorum.onlar aksini iddia etselerde,geçlik ateist yetişmektedir.suçluda yönetenlerdir.

8
1
yanıtYanıtla
tuğba:

aman bunlarda ya evlenırler abartırlar cocukları olur bı bunların oluyomus tavırlarında bıktık ya

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title