Haberler

Ünlü Oyuncu Doğa Rutkay'dan Domuz Gribi Açıklaması

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda bebeklerini kucağına alan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından paylaştığı maskeli fotoğrafıyla takipçilerini üzdü. Rutkay, domuz gribi iddialarına cevap vererek, "Domuz gribi değilim ama çok ağır bir grip geçiriyorum." dedi.

Geçtiğimiz aylarda bebeklerini kucağına alan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından paylaştığı maskeli fotoğrafıyla takipçilerini üzdü.

"DOMUZ GRİBİ DEĞİLİM"

Temmuz ayında ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim'in kucağına alan oyuncu yaşadığı zorluğu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Evde maske ile gezen ve 'bebelerimi öpemiyorum' diyen Doğa Rutkay, takipçilerine de teşekkür ederek, "Domuz gribi değilim ama çok ağır bir grip geçiriyorum. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler..." ifadelerini kullandı.

Ünlü Oyuncu Doğa Rutkay'dan Domuz Gribi Açıklaması

KENDİSİYLE DALGA GEÇMİŞTİ

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlakendisini tiye alarak, "Uykusuzluk, yorgunluk, bakımsızlık, halsizlik, şapşallık koyar mı analara? Üçümüz de bazen günün sonunu zor getirsek bile! Dokunmaz bana yılgınlıklar... Ne demiştim ben? Anayım ben ana." demişti.

Ünlü Oyuncu Doğa Rutkay'dan Domuz Gribi Açıklaması

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Domuz Gribi Doğa Rutkay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

MERCEK:

Sevimsiz şey.

4
16
yanıtYanıtla
kapak:

kendini çok güzel ifade etmişsin gerçekten sevimsizsin

yanıt3
yanıt1
40AYAK:

Mikroskop merceği misin

yanıt2
yanıt1
Dürbünlü:

bize ne senin gribinden..!!

6
12
yanıtYanıtla
46:

Gecmis olsun acil sifalar

8
1
yanıtYanıtla
MİNE:

Çok sevimli bir aile. Mutlulukları daim olsun.

7
1
yanıtYanıtla
nurcan:

HELAL OLSUN MAŞALLAH NE DE GÜZEL AKILLI BİR ANNE OLDUN BÖYLE HEM DE İKİZ ANNESİ :))

6
1
yanıtYanıtla
seda:

rutkay azizin kızı olmak kolay mı değil

1
1
yanıtYanıtla
delal:

bence de kolay değil!!

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title