Haberler

Ünlü Oyuncu Burak Tamdoğan, Genç Güzelle Gece Kulübünde Çılgınlar Gibi Eğlendi

Güncelleme:

En son Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Şahabettin Paşa karakterine hayat veren Burak Tamdoğan, gittiği gece kulübünde genç bir güzelle çılgınlar gibi eğlendi.

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Şahabettin Paşa karakterine hayat veren Burak Tamdoğan, gittiği gece kulübünde genç bir güzelle yaptığı çılgın dansla gündeme geldi.

TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNDE TOPLADILAR

Haberler.com'da yer alan habere göre; 47 yaşındaki Burak Tamdoğan, gittiği gece kulübünde genç bir kadınla samimi şekilde eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ikili arasındaki samimiyet ilerlerken, yaptıkları dansla tüm bakışları üzerinde topladılar.

Ünlü Oyuncu Burak Tamdoğan, Genç Güzelle Gece Kulübünde Çılgınlar Gibi Eğlendi

SEREN SERENGİL NORMAL KARŞILADI

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programında görüntüleri yorumlayan Seren Serengil, "Çılgınlık bunun neresinde? Gayet normal eğlenmişler" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Wwwwww:

Bırakın bu saçma dizileri Osmanlı ne halt etmiş, doğru bir devlet olsaydı yok olmazdı ,onun için gündemi bunlarla meşkul etmeyin değmez

0
3
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

İğrenç...

2
0
yanıtYanıtla
Kılçık:

onların suçlarına hükümet otamatikman ortaktır.

1
0
yanıtYanıtla
kum torbası:

ACIPAYAMLI KÖR HAFIZA BAK SEN

0
0
yanıtYanıtla
Sacma Yorumlar:

Ne sacma bir haber bu, uzerine de sacma sapan yorumlar, isiniz gucunuz yok mu ya. . . . bize ne. . . ne yaparsa yapsinlar

0
0
yanıtYanıtla
sibel:

Nolmuş yani bırakın eğlensin sonuçta adam rol icabı paşa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title