Haberler

Ünlü Oyuncu Bartu Küçükçağlayan, Evliliğe İlk Adımı Attı!

Güncelleme:

Bartu Küçükçağlayan, uzun süredir aşk yaşadığı Merve Özgüle ile aile arasında bir törenle nişanlandı. Küçükçağlayan, nişan fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Son olarak Gülse Birsel'in Jet Sosyete dizisinde Gündüz rolünü canlandıran oyuncu Bartu Küçükçağlayan evlilik yolunda ilk adımını attı. Bartu Küçükçağlayan sevgilisi Merve Özgüle ile nişanlandı. Aile arasında yapılan törenle nişanlanan çift, eylül ayında nikah masasına oturacak.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Bartu Küçükçağlayan nişan töreninden bir kareyi de Instagram hesabından paylaştı. Bartu Küçükçağlayan'ın paylaşımına takipçileri yorum ve beğeni yağdırdı. Küçükçağlayan'ın bir takipçisi paylaşıma, "Mutluluklar seni çok seviyoruz." yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Çok yakışmışsınız." yorumunu yaptı.

Ünlü Oyuncu Bartu Küçükçağlayan, Evliliğe İlk Adımı Attı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bartu Küçükçağlayan Gülse Birsel Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (15)

Öyle mi:

Ben bu adamı çok seviyordum. Ayrı bir çizgisi boş olmayan bir kafası olduğunu zannederek. Ancak resminin yanındaki uzun İngilizce cümleler nedir yanı ? Senin yabancı kaç bin hayranın var ki

8
1
yanıtYanıtla
HALO:

ADAM İNGİLİZCE BİLMEYEN BENİ TAKİP ETMESİN, SEVMESİN MESAJI VERMİŞ. SUBLİMİNAL MESAJ VAR BURADA :DD

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

HE ŞU SALAK MI EVLENMİŞ PEHHHH

6
2
yanıtYanıtla
nalan:

ne zaman ünlü oldu bu ?

4
4
yanıtYanıtla
balçovalı:

Selam.Nalan hanım.

yanıt7
yanıt0
kafkef:

balçovalı burdan da kadına yürümüşün ya helal :)

yanıt3
yanıt0
RACO:

akepe iyice kendinden geçmiş ne yapacağını şaşırmış şimdide özgül ağırlığından bahsedip üstü kapalı tehditler savuran ve pensilvanyayla doğrudan bağlantısının olduğunu cümle alemin bildiği arınca görev veriliyomuş çok ilginç dimi

3
3
yanıtYanıtla
ORHAN:

ünlü oyuncuymuş ne ünlüsü kimmiş bu

3
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

artistler boş insanlardır,,benim yanımda hiçbir degerleri yoktur.

1
0
yanıtYanıtla
Mükramin Amca:

Bende Hiç Hoşlanmıyorum Hocam.

yanıt1
yanıt2
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title