Haberler

Ünlü modacı Cemil İpekçi'den Sezen Aksu için çarpıcı sözler: Onu çıplak gördüm, tahrik oldum!

Güncelleme:

Ünlü modacı Cemil İpekçi'den Sezen Aksu ile ilgili çarpıcı bir itiraf geldi. İpekçi, Aksu'yu çıplak gördüğünü ve ondan tahrik olduğunu söyledi.

"Sisi" olarak tanınan Seyhan Soylu'nun, her gece sosyal medya hesabı üzerinden ünlülerle yaptığı canlı yayınlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Soylu, dün gece de ünlü Modacı Cemil İpekçi ile magazin dünyasına dair yaptığı canlı yayınla gündeme damga vurdu. İpekçi, Sezen Aksu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"SEZEN'İ ÇIPLAK GÖRDÜM"

İpekçi, "Ben Sezen'i ilk gördüğüm zaman önümde soyunmuştu. Yıl 1975. Hayatımda gördüğüm, dünyanın en ufak, fakat en güzel vücutlu kadını. Minnacık bir kadın fakat, olamaz bir vücut. Asılmadım da değil hani, asıldım da. Ancak Sezen her seferinde 'git başımdan' diye kovmuştur beni" dedikten sonra, Seyhan Soylu'nun "tahrik oldun mu onu çıplak görünce" sorusuna da "tabii canım" diye yanıt verdi.

Ünlü modacı Cemil İpekçi'den Sezen Aksu için çarpıcı sözler: Onu çıplak gördüm!

BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

İpekçi'nin açıklamaları kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Cemil İpekçi Sezen Aksu Seyhan Haberler

500

Yorumlar (40)

Mehmet:

Adamı savunduğumdan demiyorum da bir bayan açık giyiniyor ya da vücudunun hatlarını belli ediyorsa tahrik olmayan erkek çok ama çok azdır. Nasıl ki kadın hakları diye yırtınanlar var ben de ERKEK HAKLARI diyorum. Kadınlar istediği gibi çıplak dolaşmasınlar her yerde. Vallahi ailemizle bir yerlere gitmeye utanır olduk!

91
20
yanıtYanıtla
ERKEK HAKLARI )))):

İŞTE BURADA BAKIŞ AÇISI VE NİYET DEVREYE GİRİYOR SAYIN BAYIM. SİZ ''''KADIN''''I SEX OBJESİ OLARAK GÖRÜP NİTELENDİRİYORSANIZ TAHRİK OLMAMANIZ MÜMKÜN DEĞİL. ÖNCE İNSAN OLUP DÜRTÜSEL DUYGULARIMIZI BASTIRMAK YERİNE DOĞRU ZAMANA DOĞRU TARAFA YÖNLENDİRİRSENİZ BU TARZ SORUNLARINIZIN ORTADAN KALKACAĞINI GÖRECEKSİNİZ.

yanıt33
yanıt30
MEHMET:

Kardeşim sen neyden bahsediyorsun? O zaman Allah boşa mı diyor (haşa) kadınlara örtünün diye? O zaman boşa mı diyor kadınlara, ziynet yerlerinizi belli etmeyin diye? Sen ve senin gibiler tutturmuş niyet diye. Kim ne derse desin dünyanın kanunu böyle! Kadın kadınlığını yapacak, erkek erkekliğini. Eşini açık saçık gezdiren erkek erkek mi? Ben zaten kadınlara bakıyor değilim ayrıca, sadece utanıyorum. Çünkü bunca erkek yoldan çıkmış vaziyetteyse işte bu yüzdendir!

yanıt38
yanıt17
HAKAN:

Ne kadar doğal konuşmalar!!! Topluma örnek insanlar!!! Sonrada gel toplumdan etik değerler ara!!!! İlk önce sizlerin bi tükenmesi lazım!!!

48
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu nasıl bir rezillik böyle sanki yemek tarifi anlatıyor godoş,kusucam yeminlen sizin şu hayata bakış "genişliğinizden"

45
3
yanıtYanıtla
eylül:

eskiden bu tarz haberler tuhaf gelirdi şimdi şaşırmıyorum. . . . ünlüler arasında estetik yaptırma yarışı var. . . çoğu ünlü soyunarak poz verme yarışında kimi banyoda soyunur. . . . . . NE YAPTIKLARINI BİLEMEZ OLDULAR. . . sonrada topluma örnek oluyoruz derler. . . . . . aman olmayın. . . . . SEVGİLİ GENÇLER LÜTFEN ÖRNEK ALMAYIN. . . . . . . . . . .

20
0
yanıtYanıtla
Nur:

Bu insancigin da ayarlari iyice bozuldu. Kendi aralarinda ne yaparlarsa yapsinlar tabii ki, bize ne. Ama uluorta cirkin ve bayagi kaciyor. Kendilerini daha da sevimsiz duruma düsürüyorlar

19
1
yanıtYanıtla
hakan şahiner:

bunlarda edep haya yok yok yok

18
2
yanıtYanıtla
Erkeğin ruhuna şiddete hayır:

Muhafazakarlar diye oy veriyoruz eskisinden daha açık saçık olmalarını sağladılar. Allah kapanın diyor bunlar açtılar açtırdılar. Ya Allahı ayetlerine yanlış diyecek kafir olup sonuçlarına katlanacak diyecez ki Allahtan daha iyi bilen var ya da Allahın dinine sımsıkı sarılıp gerekeni yapıp şehit bile olacaz. Ya inanacak gerekeni yapacak ya da kafir olacaz ortası yok bu işin.

8
10
yanıtYanıtla
Fill in the blanks.:

Boş konuşuyorsun.

yanıt2
yanıt1
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title