Haberler

Ünlü Mankeni Tekme Tokat Dövdüler!

Güncelleme:

Ece Gürsel, ablası ile gittiği ünlü rock grubu Red Hot Chili Peppers'ın konserinde saldırıya uğradı.

Mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ve rock albümü çıkaran Ece Gürsel, cumartesi günü ablası Burçe Gürsel ile gittiği ünlü rock grubu Red Hot Chili Peppers'ın konserinde saldırıya uğradı

Konser başlarken neşeli pozlarını twitter'dan paylaşan abla - kardeş, sonlara doğru arkalarında duran ve "Göremiyoruz" diyerek kendilerini iten bir çiftle tartıştı. Çıkan arbedede Gürsel'e ve ablasına saldıran çift, ortadan kayboldu.

Ablasının da kendisi gibi 1.82 boyunda olduğunu belirten Gürsel, "Zaten 35 bin kişilik alanda bizden çok daha uzun insanlar varken sahneyi bizim olduğumuz sol taraftan görmeleri mümkün değilken arkamızda durup bizi ittiren ve ne içtikleri belli olmayan bir çift vardı. Gülerek ablamı ittirdiler. 'Ne oluyor?' demeye kalmadan bize tekme tokat saldırdılar. Saldırganların eşkali belli olursa şikayetçi olacağız" dedi.

EN SON DEKOLTESİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

En son geçtiğimiz Mayıs ayında Kral Müzik Ödülleri gecesine derin sırt dekoltesi ile katılan manken ve şarkıcı Ece Gürsel, medyanın odağı haline gelirken, ünlü mankenin giydiği sırt dekolteli kıyafet Twitter'i sallamıştı.

Twitter kullanıcıları Ece Gürsel'in giydiği sırt dekolteli kıyafetin fotoğraflarını paylaşırken 'oldukça ilginç' yorumlar da yapmışlardı:

@NdrKy:

Kral tv muzik ödüllerinde Ece Gürsel yine en iyi soyunan manken dalında ödülünü almak icin sahneye çıkıyor :))

? @aydogantayfun:

Koskoca #kraltvmuzikodulleri TT olamadı, Ece Gürsel dekoltesiyle listeye girdi.Cinsel açlığın vatanıdır Türkiye

? @yigitkececi:

Kral Müzik Ödüllerin'de Ece Gürsel'in giyindiği kostümü gördünüz mü?

Kaynak: Magazin

Ece Gürsel Twitter Tokat Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title