Haberler

    Ünlü isimleri buluşturan ödül töreni

    Güncelleme:

    Kazananların Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlendiği Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nin 19'uncusu önceki akşam gerçekleşti.

    Kazananların Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlendiği Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nin 19'uncusu önceki akşam gerçekleşti. Covid-19 salgını nedeniyle seyircisiz yapılan töreni Bay J sundu. 33 farklı kategoride ödüllerin dağıtıldığı törende "2020 yılında en beğenilen gazete" ödülü Hürriyet'e verildi.

    "Aşk Tesadüfleri Sever 2", "2020 yılında en beğenilen film" ödülüne layık görüldü. Ödülü oyuncular Levent Can, Yiğit Kirazcı ve yönetmen Ömer Faruk Sorak birlikte aldı.

    "2020 yılının en beğenilen müzik grubu" seçilen Manga'nın solisti Ferman Akgül, "Zor zamanlar geçiren tüm müzisyenler adına, özellikle rock grupları adına bu ödülü almak istiyorum" dedi. Akgül ayrıca gitar çalarak "Zor" şarkısını seslendirdi.

    Öğrenciler, "2020 yılında en beğenilen DJ" ödülüne Doğuş Çabakçor'u layık gördü. Çabakçor, sevincini Instagram'da paylaştı: "Çok mutluyum!"

    Yıldız Teknik öğrencileri, "2020 yılında en beğenilen gazete" kategorisinde Hürriyet'i birinci seçti. Ödülü Hürriyet Kurumsal İletişim Müdürü Merve Arbaş Özkaynak aldı.

    "2020 yılının en beğenilen erkek sinema oyuncusu" ödülü, Uraz Kaygılaroğlu'nun oldu.

    Semaver Kumpanya'nın sahneye taşıdığı Moliere eseri "Cimri", öğrenciler tarafından "2020 yılında en beğenilen tiyatro oyunu" seçildi. Ödülü, oyunda 'Harpagon' karakterini canlandıran Serkan Keskin aldı.

    "2020 yılının en beğenilen erkek şarkıcısı" ödülünü alan Oğuzhan Koç, esprili bir teşekkür konuşması yaptı: "Bu salonda bir ödül daha aldım bundan 4-5 yıl önce. 'En iyi talk show' ödülüydü. '3 Adam' bitti ödülden sonra. Umuyorum bu ödül müzik kariyerim için de aynı etkiyi yaratmaz!"

    Oyuncu Fırat Albayram ve eşi Ceyda Kasabalı Albayram, YouTube kanalları "Noluyo Ya¿" ile "2020 yılında en beğenilen dijital içerik üreticisi" ödülünü kucakladı.

    "2020 yılının en beğenilen kadın şarkıcısı" ödülünü alan Zeynep Bastık, "Benim için gerçekten çok kıymetli bir ödül, çok teşekkürler" dedi.

    Toygar Işıklı'nın "Babil" dizisi için bestelediği müzik, "2020 yılında en beğenilen dizi müziği" seçildi.

    "Masterchef Türkiye"ye verilen "2020 yılında en beğenilen show programı" ödülünü programda jüri üyeliği yapan Şef Mehmet Yalçınkaya aldı.

    SALONU TERK ETTİ

    Kerem Bürsin, "2020 yılında en beğenilen erkek dizi oyuncusu" seçildi. Ünlü oyuncu ödülünü aldıktan sonra sahneden inerken, Bay J "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin lira alarak çalışmaya devam etti" dedi. Bürsin, bu sözlere tepkisini hiçbir şey söylemeden, salonu terk ederek gösterdi.

    Özür diledi

    Bay J, yayınladığı bir videoyla özür diledi: "Ciddi ciddi sanatçıların zor koşullarından bahsediyordum. Sadece sonundaki sarkastik bir şakaydı. Amacını aşmış olabilir şakam. O yüzden kalbini kırdığım insanlardan özür diliyorum. Kerem Bürsin'i çok severim. Sevgili Kerem, ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Sen zeki bir adamsın. Böyle bir şakadan alınacak biri değilsin."

    İŞTE ÖDÜLLER

    Show programı:  Masterchef Türkiye

    Erkek şarkıcı:  Oğuzhan Koç

    Kadın şarkıcı: Zeynep Bastık

    Müzik grubu: Manga

    Şarkı: Kafamda Kentsel Dönüşümler (İkiye On Kala)

    İşadamı: Ali Koç

    İşkadını: Güler Sabancı

    Şirket: Aselsan

    TV kanalı: TV8

    Reklam filmi: Yanlarımda Ol Diye (Allianz)

    Haber spikeri: Cem Öğretir

    Spor programı: %100 Futbol

    Sporcu: Yağız Avcı

    Kültür sanat programı: Vapurda Çay Simit Sohbet

    Gazete: Hürriyet

    Dergi: National Geographic

    Kitap: Madalyonun İçi (Dr. Gülseren Budayıcıoğlu)

    Film: Aşk Tesadüfleri Sever 2

    Kadın sinema oyuncusu: Dilan Çiçek Deniz

    Erkek sinema oyuncusu: Uraz Kaygılaroğlu

    Dizi: Bir Başkadır

    Kadın dizi oyuncusu: Cansu Dere

    Erkek dizi oyuncusu: Kerem Bürsin

    Dizi müziği: Toygar Işıklı (Babil)

    Sosyal sorumluluk projesi: Engel Tanımayanlar (Turkcell)

    Sivil toplum kuruluşu: AKUT

    Ekonomist: Mahfi Eğilmez

    Radyo programı: Ara Gaz

    Tiyatro oyunu: Cimri

    Kadın tiyatro oyuncusu: Melis Birkan

    Erkek tiyatro oyuncusu: Mert Fırat

    DJ: Doğuş Çabakçor

    Dijital içerik üreticisi: Noluyo Ya¿

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Yıldız Teknik Üniversitesi Altınyıldız Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title