Haberler

'Ulan İstanbul' Yayın Hayatına İnternetten Devam Edecek

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen dizisi, bu akşam ekrana gelecek yeni bölümün ardından yayın hayatına internetten devam ederek Türk televizyonculuğunda bir ilke imza atacak.

Bu sezonun ekrandaki en çarpıcı işlerinden 'Ulan İstanbul' dizisi, televizyondan internete geçen ilk dizi olacak. Televizyon sektörü için önemli bir gelişme ve yenilik olan bu proje tutarsa, ekranda yayın şansını kaybeden diziler internet üzerinden seyirciyle buluşmaya devam edebilecek.

BÖLÜM BAŞI 1.99 LİRA

'Ulan İstanbul'un 16 Şubat'ta kanald.com.tr'de yayınlanacak ilk bölümü, ücretsiz olacak. 23 Şubat'tan itibaren ise seyirci, bölüm başına 1.99 lira ücret ödeyerek diziyi izleyebilecek. En çok merak edilen konulardan biri de oyuncuların aldığı ücrette değişiklik olup olmayacağı. Tüm ekibin aldığı ücret aynı kalacak.

DAHA KOMİK OLACAK

'Ulan İstanbul'da Ferdi ile Derya'yı canlandıran Kaan Yıldırım ve Sevtap Özaltun'a göre, internetteki bölümler çok daha komik ve heyecanlı olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ulan İstanbul Önemsiz Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

insanmobilWeb@haberler.com:

Bilgisayari ve neti olmayanlar napcak mesela ben

3
5
yanıtYanıtla
ali:

bu nedir la böyle aptalları izleyenler de mi var. 0-7 yaş arası espri kurgu anlayışı ıyyyyy. . . .

2
4
yanıtYanıtla
Aslihan Mobil-IOS:

Oldu canim bi de para verelim baska emriniz

3
3
yanıtYanıtla
Hakan QQ:

1. 99 TL mi :) Ya beni böle boş şeylerle uğrastırmayın . Bölüm başı 1. 99 TL :) Evladım sen al şu Kredi kartınıda Toptan çek :) Gelsinler bizim evde canlı oynasınlar :)

4
1
yanıtYanıtla
123:

1, 99 mu yok artık daha neler

5
0
yanıtYanıtla
uuMobil-ANDROID:

bide paraylami izleyecegiz izlemeyiz olur biter cokmu onemli bise sanki otursunlarda kendileri izlesin 10.000 kisi izlese 20.000 tl yapar bazi kerizlerde extradan para kazandiracak devam edin böyle turk milleti....

3
1
yanıtYanıtla
soğanlık:

1, 85 olmaz mı abi

3
1
yanıtYanıtla
SkyMobil-IOS:

Onu da hallederiz.Milleti keriz zannettiler bunlar ortamı hazırlıyorlar yavaş yavaş tutarsa diğer dizileri de aynı yapacaklar milletin cebinde ki iki kuruşa göz dikti hainler

3
0
yanıtYanıtla
vcxvdx:

hırsızlığıaşılayan diziye paraylamı bakacağız

2
1
yanıtYanıtla
SivaslımobilWeb@haberler.com:

Çokta tıınnn

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title