Haberler

Uğur Yücel, Muhabirleri Karşısında Görünce Çıldırdı: Siz Kimsiniz Lan?

Güncelleme:

Son dönemlerde verdiği kilolarla gündeme gelen Uğur Yücel, eğlenmek için gittiği mekandan çıkarken muhabirleri karşısında görünce "Siz kimsiniz lan? Nereden geldiniz?" diyerek tepki gösterdi.

Oyuncu Uğur Yücel, önceki gece Taksim Gümüşsuyu'nda bir arkadaşı ile buluştu.

"SİZ KİMSİNİZ LAN? NEREDEN GELDİNİZ?"

Gümüşsuyu'nda bir mekandan çıkarken görüntülenen Uğur Yücel, kapıda gazetecilerin fotoğrafını çektiğini fark edince neye uğradığını şaşırdı. Ünlü oyuncu, "Siz kimsiniz lan? Nereden geldiniz?" diyerek mekana geri döndü.

"BUNLARI SİZ Mİ ÇAĞIRDINIZ?"

Restoran personelini yanına çağıran Yücel, "Doğruyu söyleyin, bunları siz mi çağırdınız?" şeklinde hesap sordu. Yarım saatten fazla içerde oturup personelle konuşan Yücel, daha sonra taksi çağırttı.

DELİ MİSİNİZ NESİNİZ?"

Tekrar dışarı çıkan Yücel, "Evladım ne yapıyorsunuz? Deli misiniz, nesiniz?" diyerek, oradan uzaklaştı.

İşte usta oyuncunun öfkeden deliye döndüğü anlar;







Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uğur Yücel Taksim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (31)

KARA:

KİMSİN DEDİĞİN ADAMLAR SENİ HALKA TANITAN KİŞİLER UNUTMA. UNUTURSAN UNUTULURSUN

26
2
yanıtYanıtla
Mahmut:

24 tane adam yorum yazmış bu habere 24 ü de süzme salak , size ne lan adamın ne yaptığında kendi çöplüğünüzde ötün

10
16
yanıtYanıtla
gerçek:

çok normal tepkiler vermiş özel hayata müdahale ediyor basın

16
5
yanıtYanıtla
HİLTİ KAZIM:

Herkes kendini dayı sanıyor uleyyyng

19
1
yanıtYanıtla
mehmet acar:

ya bu kendini bilmezeri bu magazinciler adam etti şimdi siz kimsiniz diyor adamlar sizi iki gün yazmasa onların dolaştıgı yerlerde görünmek için kuyruk sallarsınız

20
0
yanıtYanıtla
Alivanbe:

isinize.bakin.boyle.seylerle.ugrasmayin

10
3
yanıtYanıtla
eko:

sevdıgımız bır usta sanatcısın lutfen abartma reklamada ıhtıyacın yok. .

3
10
yanıtYanıtla
Can DEP:

Zaten Magazin muhabirleri insanlarin özel hayatina karsirarak kazaniyorlar. Yoksa neyin haberini yapacaklar..cark böyle dönüyor işte..

12
1
yanıtYanıtla
Bilir kişi:

Alkoldendir. . . Alkol adamı maymun eder . . .

11
2
yanıtYanıtla
Mete han:

Medyanın işine gelir böyle şeyler

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title