Haberler

Tutuklu Dilan Polat'ın 11 gündür ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü ortaya çıktı

Güncelleme:

Kara para aklama suçundan 5 Kasım 2023 günü tutuklanan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü ortaya çıktı. 11 gündür hastanede tedavi altında olan Polat'ın antidepresan ilaçlarının değiştirildiği öğrenildi. Dilan Polat'ın yeniden cezaevine sevk edilip edilmeyeceği merak konusu olurken söz konusu kararın doktorlar tarafından verileceği tahmin ediliyor.

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Dilan Polat'ın, Silivri'de bulunan Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan çıkarılıp 11 gündür İstanbul Bakırköy'deki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü ortaya çıktı.

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım 2023'te düzenlenen operasyon ile devamındaki operasyonlarda Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı. Soruşturmanın devamında Polat çiftinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi 5 Kasım 2023'te tutuklanmıştı. Sosyal medya fenomeninin sağlık şikayetleri tutuklandığından bu yana devam ediyordu.

Tutuklu Dilan Polat'ın ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü ortaya çıktı

CEZAEVİNDEN HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Kanal D'nin özel haberine göre Dilan Polat'ın kaldığı Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun yönetimi durumu savcılığa bildirdi. Savcı da cezaevi doktorunun görüşüyle Dilan Polat'ı hastaneye sevk etme kararı aldı. Tutuklu fenomen 28 Aralık'ta, Bakırköy'deki Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Tutuklu Dilan Polat'ın ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü ortaya çıktı

11 GÜNDÜR HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYOR

Hastanede yapılan tetkikler sonucu doktorlar, Polat'ı hastaneye yatırmaya karar verdi. 11 gündür hastanede tedavi altında olan Polat'ın antidepresan ilaçları değiştirildi. Öte yandan Polat'ın çocukları da annelerini hastanede ziyaret etti. Hastanede tedavi gören Dilan Polat'ın yeniden cezaevine sevk edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. Söz konusu sevk kararını ise önümüzdeki günlerde doktorların vereceği tahmin ediliyor.

Tutuklu Dilan Polat'ın ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü ortaya çıktı

"EN KISA ZAMANDA ARAMIZDA OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ"

Konuya ilişkin konuşan ünlü fenomenin avukatı Sevinç Horoz, "Kısa bir süre kadardır hastanede. Çocuklarıyla görüşme konusunda zaten cezaevi sürecinde de görüşmeler oluyordu, hastanede de görüşmeleri oldu. Yine en kısa zamanda aramızda olacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Tutuklu Dilan Polat'ın ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da düzenlenen operasyon ile devamındaki operasyonlarda Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı. Soruşturma kapsamında daha önce şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyal ve defterlere el konulan Polat çiftinin de yer aldığı şüphelilerle ilgili MASAK ön inceleme raporu hazırlanmış, raporda tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sözde ticaret karşılığında sahte fatura kesilmesi yöntemiyle 200 milyon lira para girişi olduğu belirlenmişti.

Tutuklu Dilan Polat'ın ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü ortaya çıktı

ŞİRKETLERE KAYYUM ATANDI

Paranın yine aile bireylerine ait şirketler arasında transfer edildiği, son aşamada ise Engin Polat'ın sahibi olduğu Milda Gayrimenkul isimli firmada toplanarak gayrimenkul ve çok sayıda araç alındığının tespitinin ardından İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kimliklerini belirlemiş, İstanbul merkezli Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa'da 43 adrese eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Soruşturma kapsamında çalışmalarını sürdüren ekipler, Dilan ve Engin Polat'a ait bir medikal şirketin Ankara'da başka bir firmaya isim hakkını verdiğini, bu firmanın hesabındaki 1 milyon 800 bin liranın da ortakların kişisel hesaplarına aktarılmaya çalışıldığını tespit etmişti.

Tutuklu Dilan Polat'ın ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü ortaya çıktı

Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu şüphelilerden 16'sı tutuklanmıştı. Hakimlik, 27 şirkete kayyum atanmasına hükmetmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Sosyal Medya Dilan Polat Kara Magazin Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (50)

mehmet türkel:

cezaevinde başka birisi olsa aynı sağlık sorunlarını yaşasa aynı itimas gösterilirmiydi acaba .

845
15
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

No, Nein , Hayir, vb..

yanıt267
yanıt12
Cengvan:

Kanun yargı hukuk zengine işlemiyor maalesef

yanıt406
yanıt9
Korta:

Hapiste bile zengin fakir ayrımı var. Normal biri için acaba bu kadar süre tedavi uygulanır mı?

672
16
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

No, Nein, Hayir, Vb..

yanıt154
yanıt12
Motto Premium:

normal ınsanların gözüne,gözüne sokarken hiç düşünmedi.Yaradanın adaleti

361
7
yanıtYanıtla
Mehmet Barlak:

Bence ona iltimaslı davraniliyor. Herkese nasil davraniliyorsa ona da öyle davranılması gerekir. Onun hangi ayrıcalığı varki?

316
10
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Bu fenomen takımına hapisten yırttıracak raporu verecek doktorlar kendilerininde içeri girebileceğini düşünerek imza atsın bu işin şakası olmaz

254
5
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Parasızlıktan San Şöhreti Kaybetmekten Kadının Ruhu Çıkmasında Nolsun

232
9
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Komple çıkarsa hiç şaşırma, sen onun ruh hastalığına inandın mı?

yanıt236
yanıt9
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title